Rátok mennyire jellemző, hogy kedvesebbek vagytok a szép emberekkel?
A szépség kiválthat irigységet is, vagy félelmet, kisebbsègi komplexust, így nem föltétlenül lesz olyan kedves az ilyen emberrel.
Amúgy nem értek egyet, a szépség részben lehet érdem, eléggé függ attól, hogy valaki mennyire törōdik a külsejével.
Nem élnék meg, ha az ügyfeleket kinézet alapján rangsorolnám. Nálam ráadásul az átlagéletkor inkább a 60 felé közelít, szóval nincs sok szépség.
Az üzleten kívül az számít, ki hogyan viszonyul hozzám. Ha az alapvető tisztelet és hangnem megvan, felőlem kinézhet akárhogy.
Igen, függ attól, hogy mennyire figyel magára valaki, de tényleg inkább azokra gondoltam, akiknek nem a legszerencsésebb a genetikájuk.
10-esnek igaza van, de nem pont azért nincsenek tele önbizalommal a csúnya emberek, mert sejtik, mit várhatnak a környezettől?
Kit érdekel az evolúció?
Az számít milyen a szíved,van aki képes lenne őszintén szeretni egy rossz embert?
Utolsó vagyok, még valami.
A szeretet MINDIG győz.
UUI:nem vagyok hippi
Én pont, hogy a csúnyább emberekkel vagyok kedvesebb :/
Én is ronda vagyok (lány ráadásul) és mindig csak "szép" emberek szóltak be, aláztak meg a kinézetem miatt. Más előnytelen kinézetű embertől sose kaptam negatív megjegyzést a külsőmet illetően.
Szóval pár éve zsigerből távolságtartó vagyok a dekoratívabb emberekkel. Próbálok nem kifejezetten bunkó lenni velük, de szerintem érezhető, hogy egy "csúnyább" emberrel már az első találkozásnál nyitottabb vagyok. Már csak azért is, mert a múltbeli dolgok miatt kicsit sajnálom a hozzám hasonlókat és elképzelem, mennyi bántás érte őket régebben, meg akár most, felnőttként is és emiatt igyekszem kedves lenni velük, hogy ne érezzék úgy, mindenki alsóbbrendűként kezeli őket.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!