Rátok mennyire jellemző, hogy kedvesebbek vagytok a szép emberekkel?
Én úgy gondolom, hogy a szép emberek tényleg első látásra előnyben vannak az élet bármely területén. Valóban őket sokkal többen észre veszik elsőre. DE egy ember akár szép legyen akár csúnyább, szerintem csak 50%-ban számít a külseje. Nagyon sok minden múlik az első megszólalásán vagy viselkedésén vagy stílusán.
Én ismerek egy nagyon szép arcú, jó alakú nőt, de soha nem áll mosolyra a szája. Mikor először megláttam, persze szimpatikus volt, de azóta mióta megismertem, már változott a véleményem.
Ismerek olyat is aki arcra nem kimondottan szép, sőt nagyon nem.. de jókedvű, mosolygós és nekem ő is ugyanúgy szimpatikus volt első pillanattól fogva. És még most is az, mert olyan a stílusa, viselkedése és nagyon pozitív a kisugárzása, kiül az arcára az elégedettség.
Tehát szerintem a jókedv, mosolygós arc, egy egészséges önbizalom, kedvesség MINDENKIT széppé tehet. Ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!