A TV ordíttatása tényleg ennyire elterjedt az 50-es férfiak között? Mi értelme van?
Ahány 50-es férfit csak ismerek, mindnek az a szokása, hogy amint hazaér, nyomja be a tévét, aminek muszáj ordítania, erre a magyarázat változatos: "mert szeretem jól hallani", vagy "mert az asszony pakol/takarít és nem hallom tőle rendesen", hasonlók.
Az említett férfiak közül mindegyik kapott már ajándékba bluetooth fejhallgatót, hogy nézze azzal, és akkor se őt nem zavarja a többek zörgése, se ők nem zavarják az egész családot az üvöltő tévével, de mindegyikük inkább meghalna, mint hogy akár csak egyszer is használja a fejhallgatót, pedig igazából mindenki problémáját megoldaná egyszerűen.
Online megosztásokból is arra tippelek, hogy más hasonló korú férfiaknak is fontos a tévé.
Ez máshol is szokás, tényleg elterjedt jelenség, vagy csak én ismerem pont az 50-es apukák furcsábbik részét?
Miért küzdenek foggal-körömmel a megoldás ellen? Miért jobb így, hogy nekik is kényelmetlenebb, meg ők is zavarnak másokat? Mi bajuk lenne azzal, ha mindenkinek jó lenne? Csak én nem értem?
Nekem apám (lassan 60) nem üvölteti, de hogy egész nap megy, az fix. Képes rám szólni ha úgy hagyok benyomva egy elosztót, hogy nincs rajta semmi, de az nem zavarja, hogy a tv, amit "néz", 90%-ban úgy megy, hogy nem ül előtte senki.
Anyám viszont üvölteti a tv-t, de neki szerintem tényleg már probléma van enyhén a hallásával.
Nagymamám szintén üvölteti a tv-t, na ő már biztosan nem hall jól.
Amit viszont baromira utálok, hogy anyáméknál a szembeszomszéd papa úgy üvölteti egész álló nap a rádiót az udvaron, hogy KÖZBEN MELLETTE ALSZIK.
Én 50-es férfi vagyok,de pont fordítva van nálunk amiről beszélsz.
A feleségem ordíttatja a tévét és nem is nézi,viszont nem hajlandó levenni a hangot,pedig sokkal jobb a hallása az enyémnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!