Van más is aki soha egy kötelező olvasmányt sem olvasott el, lógta az iskolát és egyáltalán nem bánja? 34F
Amúggy elég jó befektetéseim vannak így is, most aratom le a 2010 körül vásárolt lakásaimnak a hozományát, illetve a tőzsdén is kerestem mindezek ellenére pézt :)
Szóval nem érzem, hogy bármiben hiányom lett volna. Jókat játszottam és élveztem a gyerekkoromat az iskola helyett, apukám is befektető/vállalkozó, pontosan tudta, hogy semmit nem tanulok meg az iskolában, amitől sok pénzt tudnék csinálni, így nem érdekelte, hogy leszartam, ellógtam, elbaromkodtam, 6.-tól magántanuló is voltam, részben a hiányzások miatt. Ellenben nagyon sokat tanított édesapám gyerekként az életre és üzletre.
Érettségit megcsináltam azért, könnyű volt, mivel csak a tételeket kellett bemagolni és felböfögni, nem igazán nagy cucc. 4/5 lett. Nem tudom, hogy mit tanulnak ennyit 12 évig rá, fogalmam sincs :D
8-as ès egy àllami suli add bármit is?
Őszintèn?
Amit tudok azt 89%-ban SAJÀT MAGAM tanultam meg meg sikeres emberektől akik letettek valamit az asztalra.
Egy hülye költőtől vagy ìròtòl mit lehet tanulni?
Mit tesz hozzà az èlethez?
Majd a fizum ettől fog nőni?
Menő leszek a szakmàmban?
Jobban tudok kapcsolatokat èpìteni?
Megtanìtanak a nőkkel kommunikàlni?
Fogok tudni asszertiven kommunikàlni?
Hamarabb leszek senior mèrnök?
Csak nèzzèl szèt az orszàgban,tele van idiòtàkkal csodàlom egyàltalàn ezek az emberek a s_ggüket ki tudjàk törölni segìtsèg nèlkül.
Az iskola pont nem az èletre nevel,inkàbb butit.
Kèrdező èrtelmes ember,ez az èletrevalò ember, a magyar àtlag meg èletből felmentett sajnos.
Pont,hogy ők nem tudnak vàltozàsokat eszközölni,ès nem tudnak alkalmazkodni.
Csak olvasd el a sok idiòta kèrdèst 8-as.
Jajj hààà miè kell szakmai tapasztalat egyetem utàn egyből,jajjj mièrt kell angolul tudni,jajj mièr kigyùrt pasik kellenek a nőknek,jajj nem tudok megèlni mièrt nem segìt a kormàny.
Ezek a nagy iskolàs emberek?
Amúgy pont,hogy ezek az emberek akik tovàbbkèpzik magukat nem csak suli hanem soft skillek,szakmai skillek,üzleti dolgok ezek lesznek boldog elègedett sikeres emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!