Ha egy nő azt mondja, hogy "a pasik idióták" mire gondol?
Figyelt kérdés
Már több nőtől halottam ezt különféle párkeresős oldalakon, hogy nem talál senkit se, mert a pasik 99% idióta.2019. ápr. 24. 23:50
1/6 anonim válasza:
Mert valószínűleg így gondolja. Én is így gondolom. Csak szerintem a nők is idióták. Meg aki közte van. Mindenki bolond. Ettől izgi a hely.
2/6 A kérdező kommentje:
Ebben egyet értünk :) de akiktől eddig hallottam nem a jó hangsúllyal mondták :D szerintem őket idegesítette, hogy a pasik nem úgy viselkedtek ami szerintük normális lenne.
2019. ápr. 24. 23:58
3/6 anonim válasza:
Szerintem az exeire gondol. Rám nem gondolhat, hiszen nem is ismer, nem tudja idióta vagyok-e?!
Az vagyok amúgy, de ez mellékes :)
F
5/6 anonim válasza:
Legtöbb esetben mindig arra vezethető vissza, hogy naív, és nem ért az emberekhez.
Ezért megannyiszor csalódik, mindig ugyanabba fut bele.
Mondjuk enyhén szólva nem a diplomás szociológus/pszichológusok ismérve ez....
Leginkább az elkényeztetett, dinka nőké, akik egy percig nem gondolnak bele, hogy valamit ők rontanak el.
6/6 anonim válasza:
Minden pasi idióta! Ja várj, visszaírt. Akkor semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!