Miért mondja, hogy szeretné, miközben nem tesz érte?
Egy ismerősöm, akivel barátkozni probálunk, folyton felajánlja, hogy látogassuk meg őket, de aztán mindig van vmi, amiért mégsem jön össze a dolog. Általánosságában hív meg, h gyertek bármikor, csak előtte pontosítsunk, de amikor írok neki vmit, akkor az nem jó. Ha mi hívjuk meg őket, akkor én megmondom, h ez és ez a nap jó, és kiválasztja nekik melyik, ebből általában összejön a találkozó.
Nem értem miért van ez igy?
Annyi részlet még, hogy a gyerekeink miatt lettünk ismerösök, de így elég nehéz tartani a kapcsolatot. Ők jobb színvonalon élnek (kirakat lakás) mi egyszerübben (régebbi tipusu berendezés és nem dől össze a világ, ha nincs tökéletes rend és tisztaság). Azon gondolkodtam, h vajon ettöl tart h rendetlenség vagy kosz lesz, nekünk meg ugyis mind1? Más nem jut eszembe...
Vagy nem érdekled és csak valami érdekből barátkozott. Viszont azt meg nehezére esik kimondani, hogy hagyd békén.
Az egyszerűbb ház, kevésbé új bútorok, rendetlenség stb. Abban is van valami. Nekünk van olyan rokonunk, aki ezek miatt nem jött hozzánk. Neki csak a full fertőtlenített, konyvespolcon miliméterre beállított konyvek a luxusvillájában, az jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!