Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Buta és rosszindulatú vagyok,...

Buta és rosszindulatú vagyok, így 33 év körül hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés

Szerintem az IQ-m pont arra elég, hogy felfogjam az átlag alatti képességeimet, de kevés a hétköznapi problémáim megoldásához. 1 percen belül a legfontosabb dolgokat is elfelejtem, a berögzült szokásaimhoz ragaszkodom, az egyszerű feladatom is rengeteg időt vesznek igénybe. Semmilyen kitartás nincs bennem: szünet nélkül még egy 10 perces videó végignézése is gondot okoz, mert nem tudok figyelni rá.

Próbálom nem megkeseríteni mások életét, de a készségeim és a személyiségem ezt lehetetlenné teszik. A belső feszültségem másokon csattan, illetve helyettem dolgoznak mert nekem mindent el kell magyarázni, és meg kell javítani amit elrontok.

Megváltoztathatók ezek a tulajdonsàgok, vagy csak velem együtt érnek véget?

2019. ápr. 21. 01:40
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásokért: visszaolvashatom 100x úgyis csak az után veszem észre a hibákat ha már kiposztoltam. (És ugyan miért lehetne küldés után javítani...)
2019. ápr. 21. 01:45
 2/3 anonim ***** válasza:
A képességeink fejleszthetőek. ha elkezdel sportolni és olvasni, az biztos, hogy a hasznodra válik.
2019. ápr. 21. 03:23
 3/3 anonim ***** válasza:
65%

Valószinűleg valami mentális vagy pszihiátria betegség van. Autizmus, figyelemzavar,kényszerbetegség, ilyesmik

Nem ismerem ezeket pontosan, de szakemberhez kellene menned.

2019. ápr. 21. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!