Introvertaltak, ti is utáljátok, hogy folyamatosan megakarnak valtoztatni mások, mintha introvertalnak lenni vmi handikepp lenne?
Egész életemben ilyen voltam, nincsenek haverjaim, viszont van 3 igaz barátom lassan 10 éve tartanak ezek a baratsagok, és az emberek azt feltetelezik rólam hogy magányos vagyok emiatt, plusz azért mert zarkozottabb vagyok és folyamatosan megakarnak valtoztatni köztük a családom is, és rohadt idegesítő és elszomorító hogy nem tudnak így elfogadni annak ellenére hogy én így érzem jol magam.
Ti ezt tapasztaltatok?
3:
De miért kellene megváltoznia? Nem arról volt szó, hogy munkahelyen, meg ilyen-olyan hivatalos ügyekben ne alkalmazkodjon, de a magánéletét miért kellene úgy megváltoztatnia, mint ha extrovertált lenne? Most mi lenne, ha téged arra kényszerítenének, hogs ne barátkozz sok emberrel,ninkabb ülj a négy fal között magadban?
Engem a munkahelyemen próbáltak megváltoztatni, és én is utáltam. Abba is "belekötöttek", hogy hogy eszek, hogy ülök, hogy állok... Mert ez ugye látszik a testhelyzeteden is. De van egy viszonylag új ember, vele is ezt csinálják, meg mindig mondogatják, hogy milyen gáz, hogy alig beszél, meg ilyenek.
Anyám a másik. 15 éves koromban állandóan azzal b..szogatott, hogy miért nincsenek barátaim (volt 2-3 közelebbi barátnőm, de az neki túl kevés volt), miért nem járkálok el én is a nagymenőkkel, miért nincs barátom, stb... (utóbbival még mindig piszkál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!