11-es. Magam se mondhattam volna szebben. Erről teljesen el is feledkeztem. Na, nem csak a fizuemelés volt az egyetlen pozitív ebben az évben idáig!
2019. ápr. 7. 19:25
13/23 anonim válasza:
Jó a színem hála annak, hogy sokat vagyok friss levegőn.
Otthagytam egy rossz munkahelyet. (még nincs másik de nézzük pozitívan a dolgokat, meg az előzőnél gyűjtöttem annyi pénzt, hogy nem sürgős másikat találnom)
2019. ápr. 7. 19:31
14/23 anonim válasza:
Fel mertem mondani a munkahelyemen, ráadásul a semmire, mert annyira kikészültem már.
Nagyon jól haladok a programozás tanulásában, magamat is meglepem.
Egyébként kisebb jó dolgok, de több rossz.
Összességében még mindig úgy érzem, hogy hiába küzdök, lépek ki a komfortzónámból, hozok áldozatokat - csak egyre rosszabb lesz minden és egyre messzebb sodródom az álmaimtól.
Férfi kilátásban sincs, de nem is vagyok hozzá elég jól.
2019. ápr. 7. 20:12
15/23 anonim válasza:
Pénteken nyertem egy 300Ft-os kaparóson 3000-et.
2019. ápr. 7. 20:16
16/23 anonim válasza:
Két külföldi céghez interjúztam sikeresen és meglett a második felsőfokú nyelvvizsgám. Felfedeztem egy remek szoftvert, ami megkönnyíti a tanulást és kinéztem egy remek kurzust, amire év végén be fogok íratkozni. De ami a legjobb, hogy találtam egy sampont, amitől nem fáj a hajam:D
2019. ápr. 7. 20:50
17/23 anonim válasza:
Haladok a jogsival, 74 ponttal mentem át a Kresz vizsgán (a forgalmi még csak most lesz).
Sikerült félretennem valamennyi pénzt, amiből év végén talán végre tényleg ki tudok menni Mexikóba.
2019. ápr. 7. 21:22
18/23 anonim válasza:
Folyamatban lévő ügyről nem nyilatkozom...
2019. ápr. 7. 22:07
19/23 anonim válasza:
#18 ha folyamatban van, még nem tudhatjuk, hogy pozitív lesz-e. Pozitív megtörtént dolgokról kérdezett az illető, nem olyanról, ami esetleg majd egyszer megtörténik és talán jó lesz.
2019. ápr. 8. 07:38
20/23 anonim válasza:
Szerintem senkinek nincs köze hozzá,hogy mi történt velem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!