Milyen pozitív dolgok történtek veletek eddig? Mik voltak a legjobbak? Mért szerettek élni?
írhattok bármit amit pozitívan éltetek meg, csak szomorú dolgokat ne írjatok pls, meg nagyon hülye kommeteket sem.:D
És legyen sok komment :3
Lett egy odaadó barátnőm.
Ettem már finomat.
Találtam 16000 forintot.
Ilyesmikre gondolsz?
Megtanultam elég jól használni a PC-t. Így nem kell a szervizeléssel szívnom bármi van meg tom csinálni.
Eddig kivittem az XBOX 360 generáció összes játékát ami érdekelt. Ill megjelent a múltban. A PS3-asból csak 2 hiányzik a Beyond Two Souls és a God Of War Ascension.
Rájöttem h a Nightcore egy rohadt jó zene azóta 95%-ban azt hallgatok.
Arra is rájöttem h ha listát írsz tevékenységekről v arról ami érdekel az se hátrány. Nem kell fejben tartanod.
Ami óta osztályzom a filmeket egészen pontosan 1531-et néztem meg a A holnap határát pont tegnap.
Adtam úgy 60-70 liter vért.
Van olyan fórum ahol én vagyok a legjobb PS3-as kategóriában :)
Rájöttem hogy ha nem foglalkozok politikával és mások kritikáival tök boldog az életem.
25 F
Ja meg még az volt egy poénos rész amikor kb 17 évesen egy csajjal a következőt beszélgetés ment le.
Megkérdeztem h merre találok X termet az iskolában erre ő.
Van barátnőd ?
Nincs
Te jóképű srác nem kell egy barátnő ?
Na erre tipliztem.
De volt már hasonló strandon vagy amikor Ausztriában mikor egyszer meglátunk tankolni.
Én értékelem h mások szerint nem vagyok egy Freddy Krueger de nem bírom a kötöttségeket.
Előző.
sok szívás után végre találtam egy fix munkaidős állást, ami relatíve jól fizet és csak 3 km-re van.
"Mért szerettek élni?"
nem szeretek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!