Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pozitív vagy nem?

Figyelt kérdés

A felső tesztet még augusztusban csináltam. Volt egy aktusunk a párommal ami nem jól sült el kiszakadt a gumi de nem ment még el. 3 napra rá megjött menszeszem de kevesebb volt mint szokott viszont 6 napig tartott. Utána csináltam (aktus után 17 nappal) a biztonság kedvéért. Most is szeptemberben megjött rendes erős vérzés volt és 6 napos. Tegnap (vasárnap) megcsináltam a másik tesztet (alsó). Tudom ha megjött elvileg nem lehetek meg stb de annyi mindenkitől hallottam/olvastam hogy megvolt és terhes volt.Mintha látnék rajtuk egy halvány csíkot de lehet már csak bebeszélem ezért is szeretnélek titeket megkérdezni. Nőgyógyászhoz még nem járok nem rég kezdtem nemi életet élni. Előre köszönöm

[link]

2014. szept. 22. 18:52
 1/4 A kérdező kommentje:
A "csíkot" ma vettem észre szóval tesztelés után 10 perccel ami alatt ki kéne mutatnia nem láttam egyik esetben sem.
2014. szept. 22. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs itt semmi. :)
2014. szept. 22. 19:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2014. szept. 22. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem negatív, 2x-er is megjött, azért az nagyon ritka, hogy ilyenkor valaki állapotos lenne...
2014. szept. 24. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!