Milyen pozitív dolgok történtek veletek a 2013-as évben?
Én például bekerültem abba az iskolába amiről mindig is álmodoztam.
Légyszi normális válaszokat!
Mély barátságot kötöttem valakivel, akit megközelíthetetlennek tartottam, de sokra becsültem.
Megtanultam rendesen németül.
Sokkal lényeglátóbb lettem, jobb menedzser vagyok, jobban értek a hatékonysághoz. Megszabadultam sok felesleges tehertől és egyszerűbbé tettem az életem.
- Tök jó helyeken voltam nyaralni (Kétszer is voltam a nyáron Erdélyben, egyszer ráadásul Nyárádköszvényesen :D Kedvenc helyem)
- A suliban a kevés létszám ellenére elkezdhettem oroszt tanulmni :D Egész nyáron ettől féltem, hogy nem indul el a csoport :DD
- Nagyon jó filmeket láttam :D (Gondolom, most furán nézitek ezt a sort, hogy milyen kis unalmas életem lehet, ha ez ekkora örömöt jelent, hogy láttam néhány filmet, de én imádok filmeket nézni, és filmkritikákat írni, tehát ez nekem egy nagy öröm volt :D)
- Regisztráltam az Interpalsra :) Jó fej emberek vannak ottan :)
- Elkezdtem egy kis regényt írni, és szerintem nem is rossz. Kis itthoni elfoglaltság
- Még februárban voltam síelni
- Jártam Krakkóban, ahova már rég el akartam jutni :D
- Jó Karácsonyom volt
Ennyi. :) Boldog újévet mindenkinek! :) <3
15/L
Fogytam 30 kilót.
Sokat tanultam, leginkább magamról, az életről, az emberekről.
leszoktam a tv nézésről. többnyire rendszeresen eljártam edzeni és elég egészségesen étkeztem.
de rengeteg rossz dolog történt velem főleg az utóbbi hónapokban elveszítettem kb minden embert magam mellől,jövőre mondhatni a nulláról kezdek mindent,az egész életemet!
-Leérettségiztem
-Nyáron dolgoztam
-Elkezdtem szórakozóhelyekre járni/jól érezni magam
-A suliban új embereket ismertem meg
-Elkezdtem konditerembe járni
-Mindenből 1.-re levizsgáztam a B-s jogosítvány megszerzéséhez
Persze voltak rossz dolgok is, de 2014-ben a fentieket szeretném tovább vinni és újabb jó dolgokat megismerni/elérni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!