Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kezeljem ezt?

Hogyan kezeljem ezt?

Figyelt kérdés
Az emberek nagy hangsúlyt fektetnek a márkára, hogy milyen márkát hord.a sulinkban is nagy hype ez. calvin klein,adidas,bape márkában járnak bár vannak olyanok is akik fake cuccot vesznek az szerintem gáz. De most maradjunk az eredeti dolgoknál szóval én nem vagyok úgymond gazdag hogy ezeket megtudjam venni.néztem videókat is hogy ne figyeljünk az ilyenekre meg ne adj az ilyen emberre de én minden nap látom és kicsit szégyellem hogy nekem nem lehet és valamilyen téren kisebbnek érzem magam.azt hiszik ha valakinek van supreme pólója az attól töblesz és alaposan megnézik, lényegtelen hogy milyen ember biztos jó mert van pénze megvenni ilyen márkákat. És nyilván az ilyen tinik..vák meg verik rá a nyálukat és csak az kell nekik.ha egy ilyen elé oda állítasz 2 embert az egyik full nagymárkás ruhában van a másik meg stílusosan nem márkás cuccban akkor is a márkás at választja.mert nálunk fiúknál is fontos a márka viselése bár ha egyikünk menőzik vele nem érdekel mert az azt jelenti hogy lenézi a többit mert neki van(apuci pénzéből) és az ilyen egy rosz ember azt akarja hogy a többi lássa hogy neki milye van és elkezd beszolni hogy neked nincs te nemtudod meg enni és ezért kevesebb vagy mint ő. de nem annyira mint a lányoknál, jóformán a márkától függően választanak fiút. hogyan tudnám kezel magamban az ilyen márka hülyéket?

2019. ápr. 4. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Miért fontos neked, hogy más miben jár? Mi közöd hozzá? És nekik mi közük van ahhoz, hogy te nem jársz ilyenekben?
2019. ápr. 4. 22:05
 2/7 anonim válasza:
Márkás szarok nélkül is lehet stílusosan öltözködni. Mondanám hogy csak szimplán ne vedd magadra de gondolom ez nem megy neked. Először is meg kell tanulnod az ilyen embereknek nem adunk a véleményére..
2019. ápr. 4. 22:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen ezt próbálom elérni. Énis tudom hogy azt ilyet le kell szarni de belül valahogy mást érzek
2019. ápr. 4. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Az a fontos, hogy önmagadat fogadd el. Valami miatt kisebbnek érzed magad attól, hogy nem telik márkás ruhára. Miért?

Hordj olyasmit, amire büszke lehetsz, mert tetszik, mert segítettél vele másokon (adományozás-vásárlás), mert te magad tervezted, készítetted (pólónyomtatás).

Olvass utána annak, mekkora biznisz a ruhaipar, a környezetszennyezésről, a gyerekmunkáról, a marketing stratégiákról. Mindjárt nem fog kelleni annyira az a póló.

Nem attól vagy jobb ember, mert márkás cuccokat hordasz. Ha az zavar, hogy kevesebb lánynak tetszel emiatt: olyan lányt szeretnél magad mellé, aki csak a külsőségeket nézi?

A külsőddel olyan embereket fogsz vonzani magad köré, akik hasonlóan gondolkodnak.

Vagy pont az a baj, hogy te szeretnél ehhez a bandához tartozni? Ilyenkor vagy elmondod a véleményed, kockáztatva azt, hogy megbántod őket, vagy spórolsz, és lesz 2 menő pólód, amit váltogathatsz.

Egyébként azok, akik felvágnak ilyesmivel, vagy nagyon buták, bunkók; vagy épp hogy önbizalomhiányosak és így kompenzálnak.

2019. ápr. 5. 08:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt érzem hogy oda akarok tartozni de ezt nem engedhetem meg magamnak és ez ellen nemtudom hogy mit csináljak
2019. ápr. 5. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Mit csinálj ellene? Semmit.

Mindenkinek tisztában kell lennie, hogy honnan jött és mik a lehetőségei. Ez eleinte fáj a lelkünknek de hosszútávon nem szabad örlődni olyasmin amit nem tudsz megváltoztatni. Hidd el az élet mindent kiegyenlít idővel (főleg ha teszel is érte - úgy értem a magad javára nem pedig a mások kárára)

2019. ápr. 8. 17:25
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a motivációs üzeneteket.🙂

Megpróbálom semmibe venni az ilyen embereket akiknek csak a márka a minden.

2019. ápr. 8. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!