Tényleg kevesebbet kéne foglalkoznom magammal?
Már gyerekként szidtak a szüleim, ha érdekeltek a ruhák, kozmetikumok, később a smink...ha kíváncsi voltam, jól áll-e nekem az adott dolog, vagy hogy ha új frizurát szerettem volna.
Mindig megkaptam, hogy tanuljak helyette, annak van értelme, a hülyeségnek nincs.
A ruhák már nem érdekelnek, nem voltam ruhaboltban nagyon rég, illetve nem is nézegetek ilyesmit neten sem. Ha valamim tönkremegy, veszek helyette, és ennyi.
A kozmetikumok iránti érdeklődésről való leszokás viszont nem megy ilyen gyorsan. Szeretek olvasgatni a témában, érdekel, miben mi van, számomra a sminkelés (alig használok) és a hajmosás inkább élmény, mint nyűg.
Viszont ha valóban minden alkalom helyett, amikor valami ilyesmivel foglalkozó oldalt nyitok meg, megcsinálnék 20 tornagyakorlatot, vagy megtanulnék egy-két oldalt önszorgalomból az egyetemre, már rég elértem volna valami eredményt.
Nekem is úgy látszik, mintha az átlag lányok valóban nem foglalkoznának ennyit ilyesmivel.
Legalábbis, senkivel sem merülnek fel ilyen témák, ha beszélünk, gondolom, akkor kis kivétellel senkit nem is érdekel, a kivétel meg ebből él (instázik, blogol).
Azt te tudod, hogy túl sokat foglalkozol-e ezzel. Ha másnak a rovására megy, akkor nyilvánvalóan igen. Ha a szabadidődet töltöd ezzel, akkor annyira nem gond, neked ez hobbi. Az ember pedig nem tanulhat mindig a hobbija helyett. Néha kell, hogy a kedvtelésével foglalkozzon.
Innentől kezdve az átlag lány história is megbukott, hiszen nem mindenkit érdekel ez ennyire. Pl. engem sem nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!