A fiúk is szokták tagadni a testsúlyukat? Ilyen tini fiúk h esetleg kevesebbet mondanak?
A testsúlyt le lehet tagadni, de a látható átmérőjüket, meg a zsírpárnákat már nem.
Amúgy nem tudom, tőlem sosem kérték számon a testsúlyom, kinek kéne letagadnom? Egyáltalán ki témázgat a másik ember testsúlyáról?????!
Őszintén szólva, fogalmam sincs, mennyi pontosan a testsúlyom. Úgy saccra meg tudnám mondani, de nem szoktam méricskézni.
A lányok testsúlya sem érdekel, tehát előttem kár tagadni és elszégyellni magát. Elég nevetségesnek is tartom ez, miért nem vallod be, hogy 55 kiló vagy, és miért csak 52,5-öt mondasz. Ha rád nézek, meg tudom állapítani, hogy tetszel-e vagy sem, és onnantól kezdve egyáltalán nem érdekel az a pár deka, amit le akarsz tagadni.
A lányok lehet, hogy a precíz számolgatásból értenek, és egymás között a dekák háborúját vívjátok, de minket fiúkat csak az érdekel, ami a szemünk elé tárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!