Mennyire gáz naponta berúgni? 26/F
Figyelt kérdés
2019. márc. 28. 17:48
11/18 anonim válasza:
#10, 10 alkeszbol 9 mogott semmi szomoru tortenet nincs.
12/18 anonim válasza:
26 évesen szerintem van azért valami.
13/18 anonim válasza:
Én megértem a Kérdezőt.
Teljesen megéri, egyrészt hamarabb van vége az életnek, másrészt pedig egyre kevesebbet fog fel így belőle az ember.
14/18 anonim válasza:
26 évesen szerintem van azért valami
Mi is lenne? Pont 26 evesen?
Rakas alkeszt ismerek, kiskorutol 60 evesig. Egyik sem banataban iszik.
15/18 anonim válasza:
Alkoholistának lenni elég gáz. Keress segítséget a gondjaidra.
16/18 anonim válasza:
Szia! Berúgni minden nap, esetedben szerintem is menekülés önmagad, a problémák elől. A depresszió, a kiégés, az önsajnálat/öngyűlölet korunk igenis nagy problémái, melyek kapcsolatban állhatnak bármilyen szerhasználattal. (Régen is így volt, de akkor nem beszéltek róla, csendben mentek tönkre életek.) A legtöbb esetben a kóros alkoholfogyasztás magyarázható genetikai, lelki, és szocializációs (minták által átvett) okokkal. -Hogy 26 évesen minden nap iszol és sok esetben berúgsz? Úgy, hogy emellett antidepresszánsokat szedsz (valamilyen lelki betegségre? Az alkohol antidepresszánsokkal való együttes használata veszélyes út, és csak a valódi bajok elfedése. A gáz az, ha valamilyen módon nem kérsz segítséget, mert akkor lassan de biztosan, ez az út még több szerhasználathoz vezet, és egy lassú öngyilkosságot követsz el. Fontos lehet az önsegítés módszere, ám azt csak akkor ajánlom, ha eléggé felkészülsz "önmagad"-ból. Megkeresed az okokat, és változtatsz valamit az életeden pozitív irányba. A másik lehetőség egy barát, aki szubjektív módon tud segíteni, és egy pszichológus, aki viszont objektíven látja a problémáid, és talán mindkettő rávezethet a megoldáshoz vezető útra. Egy biztos: -nélküled nem fog menni. Határozd el magad, és keresd meg a lehetőségeid. Segítséget kérni viszont nem gáz, sőt mi emberek társadalmi lényként, kell hogy egymás segítségét kérjük ha baj van, és a "segélykiáltásokra" válaszoljunk.
17/18 anonim válasza:
Az alkohol ideiglenesen megoldásnak tűnhet, de nagyon nem az.
Oké, ma elzsibbasztja az agyadat, és nem vagy lehangolt. Jó.
Később viszont ugyanez a "sötétség" sokkal erősebben fog visszaköszönni.
Inkább keress fel egy pszichológust.
18/18 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan reménytelen helyzet ami csak ezt a lehetőséget hagyná neked, hogy igyál. Beszélj a háziorvosoddal és kérj beutalót pszichológushoz ott beszélgettek egy jót és tisztázzátok a további lépéseket. Ismerek olyat aki több, mint 25.000.000 forintot bafott el pár év leforgása alatt és mióta befejezte a piálást megint van ennyi pénze. Nem szabad feladni és leülni, hogy te akkor most aktív alkoholistaként fogod leélni az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!