Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az normális, ha...

Szerintetek az normális, ha valaki, akinek családja van, több órát beszélget az ünnepek alatt naponta valaki mással?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, aki családban él, én pedig nem, és mondtam neki, hogy megértem, ha karácsonykor kevesebbet tudunk majd beszélni, erre azt mondta, hogy nem biztos, mert ha vendégségben lesz, és lesz, aki a kisgyerekére vigyázzon, akkor tudunk. Minden nap többször többet beszélünk.

2018. dec. 25. 17:44
 1/1 anonim ***** válasza:
ennyiből nem tudjuk. ha ellátja az úgymond családi tevékenységeit is, akkor nincs vele baj szerintem. meg hát persze az a szint sem lenne normális, ha valaki ahogy családot alapít, úgy a baráti társaságát háttérbe szorítja és csak legvégső esetben kommunikál velük.
2018. dec. 25. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!