Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, hogy az emberek...

Normális, hogy az emberek 90%-a naponta kiteszi a közösségi oldalára, hogy mit csinál?

Figyelt kérdés
Amióta van messengeren story funkció, illetve instagramon is az ismerőseim naponta kiteszik, hogy mikor, hol, kivel, mit csinálnak.

2019. febr. 24. 15:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
49%
El.aszott vilagban élünk :)
2019. febr. 24. 15:43
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
Pótcselekvés
2019. febr. 24. 15:47
 3/18 A kérdező kommentje:
#1 Szerinted miért elbszott?
2019. febr. 24. 15:51
 4/18 anonim ***** válasza:
34%

Nem hiszem hogy probléma. Nem ártanak senkinek.

És a személyes szabadság addig tart, amíg azzal más személyes szabadságat nem veszelyezteti.

Mondjuk én sehol nem osztok meg magamról infókat, mert azt én akarom kontrollálni.

2019. febr. 24. 15:54
 5/18 anonim ***** válasza:
83%

155 ismerősöm van. 3-an szoktak rendszeresen, további 2-en néha sztorizni, meg mindennapi dolgokról posztolni.

Ez nekem akárhogy számolom, kb 4-5%.

Ha kifejezetten ilyeneket veszel fel ismerősnek, akkor persze hogy az lesz a benyomásod hogy "mindenki" megoszt minden hülyeséget az életéből.

2019. febr. 24. 15:55
 6/18 anonim ***** válasza:
43%
Azért mert kisebbségi komplexusuk van. Azt érzik, hogy meg kell mutatni hogy milyen tökéletes az életük.
2019. febr. 24. 15:55
 7/18 anonim ***** válasza:
75%

Ha esetleg valami különlegeset csinál amit azét a mindennapokban nem, ezt megértem hogy megosztja dicsekvésképpen, meg ez a funkció erre is van kitalálva. de azt baromságnak találom ha valaki napi szinten teszi fel hogy például ebédel, főz, mosogat, kutyát sétáltat, kacsákat eteti meg mit tudom én, ennek nincs értelme....

Ezt inkább csak lájk gyűjtés miatt teszi hogy az ismerősei akiknek 70% át nem ismeri jóformán csak simán bejelölték egymást tudja hogy ő épp mit csinál....

2019. febr. 24. 15:56
 8/18 anonim ***** válasza:
46%
Azt akarják hogy róluk szóljon az élet. A figyelmet keresik és szeretik. Narcisztikusak
2019. febr. 24. 16:01
 9/18 anonim ***** válasza:
46%

Honnan tudod, hogy csak 10 % nem teszi ki.

Én 2 hete be sem léptem oda. A haverjaim közül 90% szintén csak a messenger miatt regisztrált.

Az, hogy a Facebook ismerőseid 90%a aktív, az más.

A kínaiaknak nincs is Facebook hozzáférésük. Így kizart, hogy az emberiség 90%a posztolna valaha is fb-re.

Állítás ferdítés!

2019. febr. 24. 16:02
 10/18 anonim ***** válasza:
51%
Nem, soha nem is teszem ki
2019. febr. 24. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!