Miért rak fel magáról naponta képeket közösségi oldalára egy lány? Önbizalomhiány?
De van csak még több önbizalmat akar meg egyszer lájkolják neki 500-an akkor miért ne rakna ki egy másikat hogy azt is lájkolják :D meg ilyen üzeneteket akarnak kapni hogy...
"De zép vagy" én is szoktam ezt írni csak én olyankor amikor privátba küldenek :D és azt azért küldik hogy olyanokat mondjak, szerintem :D
17F
Ezt tőle is érdemes lenne megkérdezni.
Instabangers kifejezés egy divatot takar, olyan, mint egy blog. Csak képekből. Azaz egyfajta nyilvános napló.
Sokkal bonyolultabb, mint egy szóval leírni.
Az a baj sok nővel,hogy nagyon konzervatívok,prűdek,sznobok,beképzeltek,puritánok,nemiségellenesek.Persze,nem ítélkezni akarok,csak annyira prűd világ van,hogy hihetetlen:(
ui.:Én a szabados,nyitott,merész nőket szeretném,nem a maradi,konzervatív,feminista hárpiákat:)
Szerintem kevés az ilyenben az önbizalomhiány, legalábbis nem igazán mondható el az, hogy ne tartaná szépnek magát, aki ennyi képet posztol. Amellett, hogy szépnek tartja magát, másoktól is elvárja, hogy elismerjék a szépségét.
Azt is lehet mondani, hogy megszokásból rakja, nem bírja ki a kényszer nélkül, mert azt nem hiszem, hogy elhinné, hogy másokat ennyire érdeklik a képei.
Vagy tetszik neki valaki plátóian, és annak ujjong, ha észreveszi a szépségét egy ilyen kijelölt..legalább tízszer. Elég nagy hiúság van az egészben.
Nekem olyan ismerőseim vannak inkább, akik ha sokat posztolnak is néha, de nem folyton magukról, és nem is szelfie fotókat. Így nincs bajom vele, ha inkább érdekes/vicces/kreatív tartalmak azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!