Normális, hogy az emberek 90%-a naponta kiteszi a közösségi oldalára, hogy mit csinál?
Figyelt kérdés
Amióta van messengeren story funkció, illetve instagramon is az ismerőseim naponta kiteszik, hogy mikor, hol, kivel, mit csinálnak.2019. febr. 24. 15:42
11/18 anonim válasza:
Nem. Pótcselekvésből teszik ezt, mert azt hiszik, hogy ettől érdekelni fognak másokat.
12/18 anonim válasza:
Van vagy 600 ismerősöm de elhanyagolható %-ban használják ezt a funkciót, pláne napi szinten. A 90% neked hogy jött ki?
13/18 anonim válasza:
Az én ismerőseim közül szinte csak a gyerekesek azok, akik rengeteget posztolnak, sztoriznak. Egyik barátnőm a 20-as éveiben alig posztolt magáról, szült egyet, és naponta fenn van a bébi. És egyikük sem fitt instamami. Sminkeletlen, túlsúlyos, ilyen tipik magyar Szomszédok környezetben. Nem tudom, ez mennyire ego.
14/18 anonim válasza:
Jaj, valaki nem tudja elfogadni a valóságot!
15/18 anonim válasza:
Nem tartom jónak ezt a dolgot...
16/18 A kérdező kommentje:
Mennyi időnként "normális" posztolni valamit? Mármint életjelet adni magunkról egy kép formájában.
2019. febr. 24. 21:37
17/18 anonim válasza:
A közösségi oldal elvileg erről szól, kiraksz dolgokat az életedből, megosztod az ismerőseiddel az élményeidet. Bár a napi szintű posztolás tényleg olyan, mintha nem lenne élete, csak ott fent lóg. Az ilyet pl. sajnálom...
18/18 Trogdor válasza:
Láttam olyat, hogy egy pár ült a moziban és onnan posztolt az egyik hogy épp moziban vannak ( mintha bárkit is érdekelne ) és a párja aki mellette ült szintén hozzászólt a poszthoz, és ott kezdtek el egymásnak írogatni, hogy lássák milyen "cukik"... közben egymás mellett ültek. Rohadtul beteg világ ez, és sokan még tényleg nem értik, hogy ez mennyire gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!