Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy kávézóban/étteremben...

Ha egy kávézóban/étteremben látsz egy fiatal lányt, aki fényképezi telefonnal a tányért?

Figyelt kérdés

Mit gondolsz?

Tehát látsz egy fiatal (30 alatti) lányt, aki egyedül/párjával ül egy kávézóban/étteremben, amint megkapja a tányért/poharat, előveszi az okostelefonját, lefényképezi, ami előtte van, nyomkod valamit a telefonján, vigyorog, majd elteszi és nekifog enni/inni/beszélgetni.

2019. márc. 24. 19:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én ritkán járok közösségi helyekre kajálni, leginkább kocsiba, otthon eszek, soha nem fotóztam le még amit ettem (de igen, (fotóztam hazudtam).., kórházi kajákat, hogy dokumentáljam, nem is rosszak a kórházi kaják)), de aranyos ha valaki lefotózza, én inkább kaja közben elolvasok egy cikket, ha már rám lett tukmálva a simogatós telefon...

21/F

2019. márc. 24. 22:42
 22/27 anonim ***** válasza:
82%

Leszarom. Ha egy étteremben/kávézóban vagyok, a kajámra/italomra/partneremre/berendezésre figyelek, nem a többi vendégre.

Amúgy meg tudom, most azt kellene mindenkinek írnia, hogy "Szánalmazzzs, biztozs mety ki a zinstáraa, tipikus pózer idióttaaaa", pedig nem tudhatod, lehet, egy barátjának küldte el pl. a képet, mert most eszik ott életében először vagy mit tudom én..

2019. márc. 24. 23:03
 23/27 anonim ***** válasza:
83%
Ja és amúgy még annyi, hogy a kérdés miért pont fiatal lányokra korlátozódik? Ha egy fiatal fiú fotózgatja le, mit eszik, abban semmi rossz nincs, csak akkor, ha egy lány csinálja?
2019. márc. 24. 23:07
 24/27 anonim ***** válasza:
87%

Én is szoktam fotózni:

- elküldöm a tesómnak

- ha nagyon ízlett, elmentem magamnak, hogy otthon könnyebb legyen megcsinálni kinézet alapján

-dokumentálom magamnak, a hely nevével együtt, hogy emlékezzek, hol ettem ilyet

- csak úgy, ok nélkül lefotózom, mert tetszik

2019. márc. 24. 23:16
 25/27 anonim ***** válasza:

Erről a kérdésről egy IKEA reklám jutott eszembe. :)

A technika fejlődik, de a kíváncsiság (mások véleményére) az örök. :)

https://www.youtube.com/watch?v=2BXRGzjo1_Q

2019. márc. 25. 10:58
 26/27 anonim ***** válasza:
71%

Ha úgy látom, hogy igényesen, szépen van elkészítve az étel, akkor bizony én is lefotózom és megosztom.

Vendéglátós vagyok, szóval "szakmai ártalom", hogy elsőre ilyen szemszögből nézem meg az ételt, és csak utána vendégként.

Egyszerűen jó ránézni és emlékezni egy jó ételre!

2019. márc. 25. 20:35
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért az érdekes, hogy a kajafotózókat azért nézik le, mert mindenki csinálja és már elcsépelt, közben meg az emberek nagy része azért csinál egy rakás mindent, mert másvalaki is csinálja. Ugye te is azért írtad ki a kérdést, mert megszoktad, hogy erre elítélő válaszok jönnek, és be akartál gyűjteni pár véleményt, ami megsimogat, hogy neked van igazad :D
2019. márc. 27. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!