Ha egy kávézóban/étteremben látsz egy fiatal lányt, aki fényképezi telefonnal a tányért?
Mit gondolsz?
Tehát látsz egy fiatal (30 alatti) lányt, aki egyedül/párjával ül egy kávézóban/étteremben, amint megkapja a tányért/poharat, előveszi az okostelefonját, lefényképezi, ami előtte van, nyomkod valamit a telefonján, vigyorog, majd elteszi és nekifog enni/inni/beszélgetni.
Én ritkán járok közösségi helyekre kajálni, leginkább kocsiba, otthon eszek, soha nem fotóztam le még amit ettem (de igen, (fotóztam hazudtam).., kórházi kajákat, hogy dokumentáljam, nem is rosszak a kórházi kaják)), de aranyos ha valaki lefotózza, én inkább kaja közben elolvasok egy cikket, ha már rám lett tukmálva a simogatós telefon...
21/F
Leszarom. Ha egy étteremben/kávézóban vagyok, a kajámra/italomra/partneremre/berendezésre figyelek, nem a többi vendégre.
Amúgy meg tudom, most azt kellene mindenkinek írnia, hogy "Szánalmazzzs, biztozs mety ki a zinstáraa, tipikus pózer idióttaaaa", pedig nem tudhatod, lehet, egy barátjának küldte el pl. a képet, mert most eszik ott életében először vagy mit tudom én..
Én is szoktam fotózni:
- elküldöm a tesómnak
- ha nagyon ízlett, elmentem magamnak, hogy otthon könnyebb legyen megcsinálni kinézet alapján
-dokumentálom magamnak, a hely nevével együtt, hogy emlékezzek, hol ettem ilyet
- csak úgy, ok nélkül lefotózom, mert tetszik
Erről a kérdésről egy IKEA reklám jutott eszembe. :)
A technika fejlődik, de a kíváncsiság (mások véleményére) az örök. :)
Ha úgy látom, hogy igényesen, szépen van elkészítve az étel, akkor bizony én is lefotózom és megosztom.
Vendéglátós vagyok, szóval "szakmai ártalom", hogy elsőre ilyen szemszögből nézem meg az ételt, és csak utána vendégként.
Egyszerűen jó ránézni és emlékezni egy jó ételre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!