Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire “normális” étteremben randizni 15 évesen? Nem sznonb dolog?
Figyelt kérdés
A kérdés nem rólam szól, én már elmúltam 16 éves.
Barátomnak kellene tanács, mert se ô, se én nem vagyok tisztában az ilyenekkel.
Nem rendszeresen járnánam étterembe csak 1-2 havonta 1x.
Ha pedig sznob dolog, akkor mit tanácsoltok, hova menjenek?
2018. dec. 15. 10:16
1/12 anonim válasza:
Kit érdekel hogy sznob dolog e ha ők oda szeretnek járni és megtehetitik akkor hajrá kit érdekel mit gondolnak az emberek?
2/12 anonim válasza:
Nyilván ennyi idősen egy luxus étterem érdekes lenne, hacsak nem dúsgazdagok a szülők, de egy normális étteremben megebédelni, miért lenne sznob dolog? Nem is értem?!
3/12 anonim válasza:
Mindenki tudni fogja, hogy apuci pénzéből esznek.
4/12 anonim válasza:
#3 Krvára senki se tudhatja 🙄 15 évesen volt az első randim és egy fillért se a szüleim,a nagyszüleim vagy mástól költöttem. Szóval nem lehet mindent olyan pontosan tudni
5/12 anonim válasza:
Nem kell étterem elsőre. Igyatok meg egy kávét egy jó kávézóban. Olcsóbb is, meg egyből megoldódik a problémád.
22 évesen sem csinálom másképp és tökéletesen beválik.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem elsôre, mert már kb 1 hònapja egyutt vannak.
Egyébként köszönöm a válaszokat!:)
2018. dec. 15. 11:43
7/12 anonim válasza:
Jajj de aranyos... 1 hónapja ...:)
8/12 anonim válasza:
Dehogyis sznob dolog. Ez a gondolkodó, fehér, keresztény, európai connosieur ismérve. Rendelj egy csészényit a legízletesebb kávéjukból is, és szippants mélyeket, hadd érezd közvetlen közelről az elnyomást és egy szebb, de már a globalizmus hatására rég letűnt kort, mikoris az európai ember elhatározta hogy nem tetszik neki az a bátor új világ.
9/12 anonim válasza:
Miért lenne sznob dolog étterembe menni? Ha szeretnének menni, menjenek. Az éttermes randinak is megvan a maga feelingje.
10/12 anonim válasza:
3as miért lenne biztos? 12évesen már jártam nyáron dolgozni (kisegíteni könnyűmunkára) és minden évben mentem nyáron sosem kértem pénzt az apucitól, 15éves koromtól, mindent saját magamnak vettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!