Ha egy kávézóban/étteremben látsz egy fiatal lányt, aki fényképezi telefonnal a tányért?
Mit gondolsz?
Tehát látsz egy fiatal (30 alatti) lányt, aki egyedül/párjával ül egy kávézóban/étteremben, amint megkapja a tányért/poharat, előveszi az okostelefonját, lefényképezi, ami előtte van, nyomkod valamit a telefonján, vigyorog, majd elteszi és nekifog enni/inni/beszélgetni.
Persze vannak akik csúcsra járatják az önfotózást.
Járok időnként egy egészen jó étterembe. Főleg ázsiai lányok szokása mindent de szó szerint mindent lefotózni és kitenni.
Legutóbb egy csaj vagy 15 képet csinált egy pohár sörrel, a szájához emelve, arcához nyomva, mosolyogva. Majd letette és mikor mi mentünk el, neki még mindig tele volt a pohár...
Én férfiként ugyanezt csinálom, ha valami szebb/érdekesebb kaját eszek, lefotózom, és elküldöm a haveroknak, esetleg ki is posztolom.
Be kell valljam sokszor elgondolkodom rajta, hogy mások mit gondolhatnak erről. Beteges? B*zis? Ciki? Pózer vagyok? Lájkfüggő? Mások emiatt szánalmasnak tartanak?
Ezen mindig el szoktam gondolkodni, de aztán mindig ugyanarra jutok, mégpedig arra, hogy még mindig nem érdekel, hogy random emberek mit gondolnak rólam.
Semmit, mert én is ezt csinálom. Kb 14 évig voltak gondjaim az evéssel; 2 évvel ezelőtt szinte le is szoktam róla. Egy éve lesz lassan, hogy újra merek enni (május végén lesz egy éve); és minden tányér étel különleges nekem.
Nem posztolom ki sehova, csak magamnak fotózom.
Idióta. Max akkor nem, ha valami tényleg vicces vagy kedves emlék lesz belőle később.
Én csak egyszer fotóztam kaját. Mekiben kaptam egy szendvicset, s mivel kértem bele extra bacont, így kellett rátenni matricát. Kaptam én is. Vagy ötöt, mosolygós arc ablakba rendezve. Na ezt lefotóztam, és azóta is mosolygok, ha véletlen belefutok ebbe a képbe, mert nagyon jól esett. Épp rohadt egy napom volt akkor.
De hogy valaki minden kaját/italt, amiben semmi különleges sincs és utána megosztja... A végterméket nem..? Jó kis before/after képeket lehetne csinálni pedig! Nem jó ötlet? (nem)
Semmit.
Én is bűnös vagyok ilyesmiben. Ritkán járok kávézóba vagy normálisabb étterembe, ilyenkor lefotózom és bár face-re, instára nem rakom ki, de a barátaimnak elküldöm. Ha én ügyeskedek valami különlegesebbet azt is megosztom a barátaimmal, ha több készült belőle akkor személyesen is.
Múltkor sütit sütöttem, "ha van kedved gyere át" kíséretében küldtem el a fotót.
De a barátaim rendre lefotózzák nekem ha mekiben járnak, mert rendszeresen csipkelődnek vele, hogy én mennyire szeretem.
F@T@L_3RRORxoo89 nevű felhasználó válasza:
"Mindenki ezt teszi, ki okkal, ki ok nélkül."
Nem mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!