Tudtok olyan helyzeteket, amikor két azonos nemű embernél az egyik megsimogatja a másik arcát? Esetleg átélt példák, tapasztalatok?
apa-fia, anya-lánya vígasztalás/szeretgetés alkalm,ával
kisiskolásoknál/oviban/bölcsiben a nevelők-kilányok vígasztalás céljából
Barátnő-barátni, egyik barátnőnek szerelmi bánata van,és sír, a másik megsimizi az arcát, hogy "jajj,ne sírj drága barátnám"
de hogy 2haver simogatná egymás arcát csak, úgy hogy ők heterok, hááát, nem hiszem, vagy nem tudok elképzelni ilyen szituációt.
Lány-lány/fiú-fiú esetén, ha lezbikusok/heteroszexuálisok, akkor nyilván szerelmből simogathatják egymás arcát.
Amúgy miért kérded, ha szabad tudni?
"de hogy 2haver simogatná egymás arcát csak, úgy hogy ők heterok, hááát, nem hiszem, vagy nem tudok elképzelni ilyen szituációt.
Lány-lány/fiú-fiú esetén, ha lezbikusok/heteroszexuálisok, akkor nyilván szerelmből simogathatják egymás arcát."
Van 2 nő (viszonylag nagy korkülönbséggel),akik barátok,és az egyik megajándékozta a másikat.A megajándékozott,mielőtt elment megsimogatta az ajándékozó arcát úgymond "elköszönéskor".Előtte kb 10 perccel volt az ajándékozás,de,akkor szokásos ajándekozáskori köszöntőpuszit nem váltottak.Ezek szerint,akkor ez több lehet,mint szimpla barátság?Úgy rémlik a megajándékozott a szemébe is nézett az ajándékozónak,amikor végigsimította az arcát.
Emellett szoktak hosszú öleléseket váltani,de most mégsem az történt "köszönetképpen" elköszönéskor.A megajándékozott egyébként többször volt,hogy simogatta a hátát ölelés közben annak,aki megajándékozta.Ja,és nem sírt akkor az illető,hogy így vígasztalta volna.Vagy ebben nincs semmi extra,és csak belemagyarázás?!
Hát, én nem simogatnám meg a barátnőm arcát, mert szerintem barátnők között fura, "leszbis" lenne, totál hülyének nézne, nem értené, mi ütött belém.... Lehet, hogy meg is kérne, hogy ezt többet ne csináljam...
Ha ő simogatná az enyémet, akkor örülnék, mert én viszont tényleg leszbi vagyok, ő meg bejön nekem 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!