Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek miért viselkedett...

Szerintetek miért viselkedett így az eladó?

Figyelt kérdés

Ma reggel a pékségben vettem kaját és amikor bementem, normálisan köszöntem is, meg amikor kérdezték, mit kérek, azt mondtam, hogy "Egy sajtos croissant-t szeretnék", nem csak odalöktem, hogy "Egy croissant lesz, kösz", mint néhány ember. Szóval szerintem semmi bunkót nem mondtam/csináltam, mégis amikor fizettem, nyújtottam a kezem, erre az eladó nem a kezembe rakta a visszajárót, hanem kb. leb4szta elém a pultra, aztán gyorsan elhadarta, hogy "Kösz, viszlát". Utána amíg elraktam az aprót, láttam, hogy az utánam lévő lánynak a kezébe rakta a pénzt, meg utána neki ilyen tök kedvesen mondta, hogy "Köszi a vásárlást, legyen szép napod!"

Lehet, velem van a baj, de pl. egy ilyen eset is tökre rá tudja nyomni a bélyegét a napomra, mert egész nap azon gondolkodok, miért csak velem ilyenek, mit csináltam rosszul, vagy mi van rajtam, amiért ilyen bunkók velem egyesek..Ti tapasztaltatok már ilyet? Mi lehet az oka?

2019. márc. 19. 16:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Azt tényleg nem kellett volna megbontani... Árulnak olyan zsepit, ami egy nagy csomagoláson belül több kisebből áll, és így számít egy egésznek.
2019. márc. 22. 17:51
 12/18 anonim ***** válasza:
45%
Nem m.. direkt már csak azért sem akart kiszolgálni! Mert tudta, hogy szükségem volt rá. Kezdettől fogva éreztem részéről az unszimpatiat. Biztos vagyok abnan, hogy volt ott csak könnyebb volt azt mondani, hogy nincs...
2019. márc. 22. 18:07
 13/18 anonim ***** válasza:
45%
Szevasz bro. Én megértelek téged. De az összeset nem utálom. Csak azt, amelyik gusztustalan patkány. Abból is akad bőven. De normális is akad. Az, amelyik tényleg elviselhetetlen, nem értem, miért választ ilyen munkahelyet. Elismerem, lehet rossz napja valakinek. De sok olyat ismerek, akinek csak az van. Múltkor felhúzott egy kisboltos, kipakoltam mindent a pultra majd közöltem hogy mégsem kell szép napot.
2019. márc. 22. 18:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Jó ez bevallom erős volt így.. nem utálom őket, csak némelyik felidegesít.
2019. márc. 22. 20:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó te hülye vagy. Tényleg van olyan, hogy egy nagyobb csomagolásban van több 10-es csomagolású zsebkendő és azt tényleg nem szabad kibontani, mert azt úgy árusítják. Egyben. Az árcímkén is fel van tüntetve, hogy pl. 6x10 kerül x összegbe. Az eladónak volt igaza.
2019. márc. 23. 12:14
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem mert azon kívül biztosan volt még, csak lenézett! Nem volt igaza kezdettől fogva nem akart kiszolgálni, megtagadta előlem az árut!
2019. márc. 23. 12:37
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Hiába pontoztok le idióták! Ez úgy működik ilyen esetben, hogy beüti, vagyis normális eladó beüti a kasszába, hogy te 1 kbszott zsepit kértél a csomagolasbol! Nem az, hogy vedd meg a 360-Ft os csomagolást! Ugyanúgy, mint a pékáru esetében! Csak ez egy egyfeju volt és nem akart kiszolgálni!
2019. márc. 25. 13:40
 18/18 anonim ***** válasza:
84%

"Hiába pontoztok le idióták! Ez úgy működik ilyen esetben, hogy beüti, vagyis normális eladó beüti a kasszába, hogy te 1 kbszott zsepit kértél a csomagolasbol! Nem az, hogy vedd meg a 360-Ft os csomagolást! Ugyanúgy, mint a pékáru esetében! Csak ez egy egyfeju volt és nem akart kiszolgálni!"

Az ordenáré stílusod alapján van is oka lenézni téged. Egyébként meg ha az x db (csomag) képez egységet, és így is rögzítették a csomag vonalkódja alapján, akkor nem tud 1 db-ot adni. Ahogy 1/6 milka csokit sem kapsz, akárhogy hisztizel. Valószínűleg pont a hozzád hasonlók miatt lesznek bunkók az eladók mindenki mással is.

2019. márc. 25. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!