Miért viselkedett így az eladó, mire véljem a túlzott kedvességet?
fura esetet írok le, nem panaszkodom ám, csak meglepett
23 éves srác vagyok, (sokkal fiatalabbnak nézek ki sajnos) egy vidéki kisvárosban élek. nemrég nyílt egy kisbolt a városban, ritka már az ilyen itt, nem is tudom hogy fogtak bele hisz van megannyi nagyobb üzlet áruház van, lényeg, ma elnéztem. beérkezéskor egy fiatal eladónő fogadott, alig pár évvel lehetett idősebb tőlem ha egyáltalán az volt, vettem a kosarat hogy szétnézzek a kis helyen rögtön kérdezte hogy tud-e valamiben segíteni, mondtam köszönöm, körülnézek, de folytatta hogy szóljak ha mégis stb. nézelődés közben újból szólt, hogy vannak szendvicseik is, megköszöntem de nem éltem vele. majd fizetéskor megkérdezte hogy ez sótlan mogyoró, ezt akartam venni? én őszintén még ilyen jellemű eladóval nem találkoztam:) nem ellenszenves volt, túlzottan udvarias és kedves. mire véljem ezt szerintetek? hátizsákkal voltam ,gondolhatott diáknak de akkor is fura volt, sokkal jellemtelenebbek itt az eladók mindenhol. szerintem vagy egy környékbeli faluból jöhetett ahol közvetlenebbek az emberek, vagy nemrég végzett a szakmájában és még frissen éltek benne hogy álljon a vásárlókhoz?
Én nyaraláson találkoztam hasonló hölggyel egy vendéglőben. Nem szeretek ilyen helyeken enni, inkább csak otthon - tudom, fura, de olyan bizarr számomra, hogy egy csomó ember összegyűlik egy helyiségben, hogy egyenek, meg keverednek a szagok sokszor, szóval meglehetősen intim dolognak tartom az étkezést. De ő olyan nagyon barátságosan, olyan anyukásan kínált mindent, hogy meg kell mondani, jól beebédeltem... Az a szilvás-diós rétes... hmm...
Boltokban válogatáskor kifejezetten idegesít, ha beszélnek hozzám, mert csak magammal akarom megtárgyalni, hogy melyik terméket és miért kellene választanom. Egyszerre meg nem tudok többfelé figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!