Ha a boltosok elvarjak h ne ugy kérjünk tőlúk h “lesz egy xy” akkor miert van az h 10bol 9 elado ugy keri a termék árát h 1500 LESZ?
Nem lesz,mert itthagyom az arut a csába..ez nagyon zavar
A tiszteletnek nem ketoldalunak kene lennie?
LOL,ezt komlyan elvárják?
Akkor pl szegény buszvezetők,akikhez hozzá sem szólnak csak felmutatják a bérletet,mit szóljanak?
Aki úgy kér valamit mástól, hogy "lesz", az igen bunkó.
Egy normális ember udvariasan kér, és ha más erre nem képes, attól még ö maga nem lesz ugyanolyan primitív.
Errefelé nemhogy a "lesz"-et sem képesek hozzátenni, de még köszönni sem tudnak.
Persze ez még nem jelenti azt, hogy nekem is bunkóvá kellene válnom. Az ő dolguk, hogy ekkora tirpákok, én attól még normálisan viselkedek velük.
Nem igazán a kérdésre válaszoltok
Engem ez a kettos merce zavar h én köszönök és mindent szépen kérek és cserebe a “lesz” meg a visszajaro gyakorlatilag odadobása a tálcára
De kb nincs olyan kereskedelmi fórum/video ahol ne mindig a vasarlo lenne bunkonak beaalitva
Lasd pl facebookon a shop secret
De a bunko eladokrol bezzeg szo nem esik akik meg ramfigyelni sem hajlandok mert vagy telefonalnak vagy epp massal pofaznak
Na hát épp ez az. Bunkó eladót ritkán látok. Bunkó vásárlót egy eladó napjában minimum 10et lát. Nincs kettős mérce. A vásárlók többségében tényleg gázak. Dolgoztam pénztárosként. Szerencsére kirúgtak. De három hónap alatt kétszer volt olyan, hogy a vevők miatt szégyen szemre (pedig nagyon igyekszem mindig, hogy el tudjam fojtani) sírtam és ki kellett mennem az öltözőbe, mert nem tudtam tovább a munkára koncentrálni.
Ezért vagyok mindig kedves és megértő az előadókkal és láss csodát, viszonozzák.
Gyanítom hogy te észre se veszed magadon, hogy te mikor vagy bunkó.
9# soha nem vagyok bunko az eladókkal
Nem is tudom mire a feltételezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!