Kiment az ember az üzletből és az előtte haver eladó azonnal kibeszéli másoknak?
Nekem úgy tűnt nagyon jóban vannak! Úgy viselkedett az eladó! Majd amikor elment, a kollégájával kiröhögték! Azt mondta rá hogy meleg, stb.
Többször láttam ilyet! Múltkor a fodrászom mondta el mindennek az előző kliensét. Ilyenkor arra gondolok hogy miután kimentem, engem is kibeszélnek és kiröhögnek?
Sok a képmutató ember, aki szemtől-szembe jól elvan, másik háta mögött pedig kibeszéli.
Ha az illető visszahallja és rákérdez, akkor ő döbben meg a legjobban: "jajj hát miért mondanék én rád bármi rosszat".
sajnos kevés a jelentőségteljes ember az életemben, többek közt ez az egyik szűrő nálam..aki beszari, hogy jópofizik majd merész hogy kibeszél..
néha már állítottam le ilyen embert..azt mondta ő ezt nem is érezte cikinek de akkor odafigyel..sajnáltam
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!