Ha az embereknek megvan a véleményük a másikról miért akarnak vele mégis találkozni? Ennyire nincs társaságuk?
Attol barat a barat,h oszinten megmondom,mit gondolok. Attol,h leoltok vkit,meg nem az ellensegem.
Nekem is van ilyen baratom,aki igy gondolkozik,mint a kerdezo.
"Erre gondolja ő,hogy bele vagyok ragadva a helyzetembe." De ő is.
"Nem értené meg soha nem keresett munkát." Innen a stílusa.
"Ott a gazdaságuk amit nem szeret,de beáll tehenet fejni,állatokat gondozni,mert igy nem rajta áll a felelősség." Nem mer lépni. És az önutálata csap át a kritikádba. Valahol le kell vezesse a frusztrációt, erre vagy neki ott te.
"Főleg most jön ezekkel a dolgokkal urkoltan,fondorlatosan amikor a diploma előtt állok." Mert látja, hogy te majd tudsz lépni mindjárt.
Azért is keresheti a társaságodat ennek ellenére, mert 1. kapcsolati hálót ápol (úgy amennyire), 2. öntudatlanul is lesi a dolgaidat, hátha bátorságot merít belőled.
Mondanám, hogy az ismerősöd olvassa el "Az ügynök halálát"! Ja, és én is. :-(
8-as válaszoló elgondolkodtató és jó meglátások.
Így van nem mer lépni,ezt mondta is.Mondta pár hónapja, hogy megakart már kérdezni nincs-e kedvem kimenni külföldre dolgozni ő kipróbálná magát külföldön, de gondolom kell neki egy biztos pont, éppen azért mer nem mer lépni.Ha külföldre mennék nem vele,együtt bérelni lakást nem szeretnék egy ilyen ítélkező, paraszt mentalitású emberrel.
Valószinű az is,hogy leakarja rombolni a sikereimet a diplomával kapcsolatban.Megpróbál arra is emlékeztetni ami nem működik az életemben,hátha így eltántorít.
Igen, a társaság miatt is akar találkozni,nem sok mindenkivel találkozik.Meg már javasolta, menjünk el egyszer a közeli városba szórakozni,mert tudja,hogy elszoktam járni oda társaságba.Meg vannak dolgok amikben megpróbálja átvenni a gondolkodásmódomat például tudja,hogy szeretnék városba élni,mostanában azt hangoztatja ő is.
Úgy gondolom ignorálni fogom, ő pont olyan mint az egyik barátnője,akivel azelőtt szintén összejártam,de a viselkedése miatt eltávolodtam tőle.Ő ugyanaz csak pepitában.Valójában még eyg jó ismerős se,inkább "frenemy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!