Magyarországon miért ilyen sok a rasszista ember?
"Más országokban pl amerikában négerek kínaiak arabok stb embereket elfogadjak"
Talán mert az USA-ba van sok néger kínai arab, akik normális civilizált ember módjára élnek, köztiszteletben álló személyek, vagy csak normális dolgoz emberek.
Magyarországon meg nagyon sok cigány tanulatlan, erőszakos, antiszociális, együttélésre képtelen antiszociális bűnöző. Ezért a sok előítélet. Vagy inkább utóítélet, nem is tudom.
Am hallgattam egy fehér világjáró fickót, aki Afrika nagy részét bejártam. Mondta hogy rengeteg helyen próbálták lehúzni, rendőrök, határőrök, zsebtolvajok, szélhámosok, mert látták hogy fehér és biztos van pénze. Olyan amerikai fekete ismerősei akik szintén járták Afrikát, nem tapasztaltak ilyeneket. Szóval ha úgy vesszük az afrikai feketék egy nagy része is rasszista. Mert csak a pénzeszsákot látják az idegen fehére emberbe akit le lehet húzni.
Peeersze, mert Magyarországról hallani naponta, hogy a rendőr rálőtt valakire aki békésen sétált, nem csinált semmit, csak éppen más a bőrszíne. Ja nem, ez Amerikában van...
A világon mindenhol élnek rasszisták. Nem kevesen. És nem csak nálunk.
Most nem azért, de a cigányoknál rasszistább "ember" nem kell. Volt szerencsém velük dolgozni, csak úgy fröcsögtek a magyargyűlölettől, és mindezt magyarul...
Velük rohadtul nem a bőrszínük a baj, ami sok esetben alig észrevehető, hanem a mentalitásuk és a viselkedésük. Ha jól tudom itt vannak 800 éve és a legalapvetőbb emberi viselkedésre is képtelenek.
Amerika meg szerintem rossz példa. Mert ott történelmileg alakult ki a vegyes lakosság, együttélés, ami a mai napig sem problémamentes. Európában, és hazánkban sohasem volt számottevő színes kisebbség. Csak az elmúlt évtizedekben kezdtek beáramolni, és velük sem a származásuk a baj, hanem a viselkedésük, meg a többség azért jön, hogy élősködjön a szociális rendszeren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!