Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te mihez kezdenél ennyi...

Te mihez kezdenél ennyi pénzzel? Milyen módon változna meg az életed?

Figyelt kérdés

Képzeld el, hogy nem fogy ki a pénzcsap. Korlátlanul állna a rendelkezésedre.

0. Milyen az életed most, mit csinálsz, hány éves vagy?

1. Mihez kezdenél? Mit tennél?

2. Mivel foglalkoznál?

3. Milyen életet élnél?

4. Hatással lenne a mostani kapcsolataidra?

5. Milyen ember lennél a mostani szemeddel?

6. Hasznos, jótékony célokra fordítanál?

#élet #pénz #pénzcsap #korlátlan pénz
2019. márc. 3. 16:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Magamat ismerve pár éven belül a temetőben feküdnék, így a kérdések nagy része tárgytalan. Családom, barátaim életét megváltoztatná remélhetőleg jó irányba.
2019. márc. 3. 17:26
 12/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm az őszinteségeteket! Mindenkinek zöldet adtam!

Privátba kaptam:

egy 28 éves lány: minden eszközt bevetnék a Fidesz ellen. Nagymamám tanyáját felújítanám, hogy ne süvítsen be hozzá a hideg szél télen. Az állami gondozásban lévő gyerekeket azonnal kiemelném arról a helyről, és minden erőmmel azon lennék, hogy jobb életük legyen.

egy 36 éves férfi:

Végre minden nap meleg ételt ehetek... és a gyerekeimnek végre azt mondhatom, hogy soha többé nem fogunk fázni!

2019. márc. 3. 17:32
 13/28 anonim ***** válasza:
25%
Na persze. Ezt te talaltad ki. Csinalj kepernyomentest es mutasd!!
2019. márc. 3. 17:36
 14/28 anonim ***** válasza:

OBELIX te mégis miért vagy ideges?

a.) Igaz a 2 sztori. Ebben az esetben nem akartak névvel nyilatkozni.

b.) Nem igaz a 2 sztori. ÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSS???????

2019. márc. 3. 17:37
 15/28 anonim ***** válasza:
32%
Nem vagyok ideges csak àtlàtok rajta.
2019. márc. 3. 17:39
 16/28 anonim ***** válasza:

0. 46 vagyok.

1. Szeretem a munkahelyem, igy max egy idore mennék fizetésnelkuli szabira. Kicsit utazgatnék egy frankó lakóautóval, de nekem muszáj dolgoznom viszont főnök soha többé nem akarnék lenni.

2. Amivel most is + sok állat venne körül menhelyekről

3. Amilyet most. Semmi "luxusra" nem vágyom bármilyen fura.... elvesztettem a párom, a Szerelmem, nekem földi kacatok nem okoznak örömet...

4. Szerintem nem, csak a gyerekeim vannak nekem meg a szüleim

5. Ugyanilyen, de sokkal nagyobb figyelmet szentelnék az elesetteknek (főleg az állatoknak akik az embertől függnek)

6. Amit irtam. Vennék egy nagy tanyát ahova vihetnem a sok állatot, a lányomnak vehetnék lovakat... nem vágyom többre. Kajában biztos még jobban odafigyelnék a minőségre de ennyi. Nem járnék étterembe se többször mint most, ruhákat biztos nem vennék többet, és még takarítónőt se tartanék ez tutifix mert utálom ha bárki más takarít helyettem...

Szóval csak egy jó kis lakóautóra vágyom, amivel bejárhatjuk Európát.

2019. márc. 3. 19:06
 17/28 anonim ***** válasza:

Nemrég magamra maradtam, mert édesanyám meghalt, mielőbb munkára lenne szükségem. 36 éves vagyok.

Először is megnézném, hogy ez mekkora jövedelem havonta. Aztán megtervezném, hogyan fizetem vissza a diákhitelemet, hogyan újíthatnám fel a házat, miután rendet raktam és megcsináltam a nagytakarítást is.

2. Mivel foglalkoznál?

Továbbra is megpróbálnék munkát találni. Lehet, hogy valaki majd elzárja a pénzcsapot, kell, hogy legyen jövedelmem, ami majd nyugdíjat is termel.

3. Milyen életet élnél?

Inkább városban vásárolnék, nehogy feltűnjön, hogy hirtelen nagyon sokat költök. Továbbra is megpróbálnék ismerkedni.

Remélhetőleg nem változna semmi. Ha tudnám, akkor megköszönném a nekem nyújtott segítséget, és inkább én támogatnám őket.

Lényegében nem változnék. Igyekezném megvédeni magamat attól, hogy túlzottan büszke legyek, vagy nagyra legyek emiatt a jövedelem miatt.

Ha elég pénz jönne be, akkor valószínűleg igen.

2019. márc. 3. 19:12
 18/28 anonim ***** válasza:

De jó kérdés. :) Szeretem az ilyeneket. Köszi kérdező!

31/N, nyelviskolai angoltanár. Az életem oké. Túl egy váláson (ami nagyon rossz volt), friss kapcsolatban (ami nagyon jó).

Mindenféle olyan dologgal foglalkoznék, amivel ki tudnám élni a kreatív energiáimat (amiből sok van) és amivel hasznosnak érezném magam. Láblógatni nem tudnék. Kollaborálnék profi zenészekkel, készítenék egy-két albumot, megtanulnék profi szinten táncolni, videókat készítenék róla YT-ra, írnék egy nyelvkönyvet. Lehet, regényt is előbb-utóbb. És sokat utaznék, húzgálnám a bakancslistámról a dolgokat (Izland, Skócia, Kanada, USA, Ausztrália, koncertek)

2. Mivel foglalkoznál?

A fentebbiekkel. Nem tanítanék tovább. Béranyával vállalnék gyereket vagy örökbefogadnék (nekem nem biztos, hogy lehet saját - mármint nem biztos, hogy ki tudnám hordani. Betegségeim vannak. Azokkal is foglalkoznék, természetesen.)

3. Milyen életet élnél?

Kreatívat, izgalmasat.

Biztosan. Örömmel töltene el, ha tudnék segíteni a szeretteimnek. A párommal elvinnénk nyaralni 1-1 hétre mindenkit, aki kedves nekünk.

Remélhetőleg nyugodtabb. Sokat tudnék magammal foglalkozni, a lelki békémmel, jóga, meditálás, terápia (ezek most is rám férnének, pénz szűkében sajnos nem engedhetem meg magamnak őket olyan mértékben, ahogy szeretném).

Mindenképp. Főként állatmenhelyeknek, gyerekeknek, időseknek, tehetséggondozásra, orvosi kutatásokra. De bárkinek, akinek tehetném.

2019. márc. 3. 19:33
 19/28 anonim ***** válasza:

0. Minimál, de átlagos az életem, egyedül vagyok, dolgozom. 37F;

1. Semmi extrát, élném a mindennapjaimat úgy, mint eddig. Max. belekezdenék egy vállalkozásba;

2. Coach-al;

3. 1000-el güriznék abban a tevékenységben;

4. Nem hinném: eddig sem volt se nőm, se olyan tartós barátom, ismerősöm...;

5. Talán jobban nyitnék, mernék dolgokat;

6. Nem.

2019. márc. 3. 20:51
 20/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm az őszinteségeteket!

Többen írtátok, hogy a jótékonyság számotokra nem fontos. Hogy nektek sem segített senki, mikor gázban voltatok, hogy nem adnátok, hisz ki sem látszotok az adósságból és hogy nem tudjátok, hogy mennyi lenne az annyi, amikor már biztos hogy adnátok, de akkor sem nagy összeget, csak 1-2 ezer forintot és hogy nem önzetlenül adnátok, valamit visszonzásúl biztosan várnátok.

Tudom, hogy nem itt, gyakorin fogom megváltoztatni az erről a témáról vagy a világról alkotott képeteket. De ha már elgondolkoztok rajta, az már egy nemes dolog.

A szeretet a mozgatórugója mindennek. Ha szereted a pénzt, az hozzád vándorol, ha viszont rossz vele a viszonyod, akkor távolodik tőled. Ezzel párhuzamban ott van a jótékonyság is. Ha adsz valakinek, és azt a pénzt, amit odaadsz, azért mérhetetlenül hálás vagy hogy adhatsz, akkor az visszaszáll hozzád valamilyen formáéban. Van hogy többszörösen, van hogy lehetőségként. Ne tagadd meg magadtól azt a jövőt, hogy jó ember legyél! Az anyagi világ átmeneti. Fontos kell hogy legyél az életedben! Így lehetsz fontos másokéban is! :)

Előbb adj, utána kapsz! :) Adj szeretet, adj mosolyt, kedvességet idegeneknek is, köszönd meg az életed apró lehetőségeit is és másnap egy szebb világra ébredsz! Észreveszed, hogy neked is több van, hogy te is többet kapsz, és utána nem tudsz leállni! :) Minden nap adsz és adsz, és mégtöbbet kapsz!

Kívánom mindannyiótoknak, hogy sikerüljenek a számításaitok! Legyetek nagyon boldogok és szeressétek egymást! :) Köszönd meg édesanyádat, hogy olyan jó hozzád, köszönd meg a szemed világát, vagy hogy van 2 kezed, hogy van ép elméd, ami gondolkodik, hogy van hol aludnod minden este, hogy víz folyik a csapból, hogy tudsz utazni, amelyet megannyi emberi verejték valósított meg (pl. vasúthálózat, aszfaltos út), hogy van levegő, hogy hallod a madarak csicsergését, hogy láttál egy utcai zenészt, aki minden összegyűjtött pénzét egy idős bácsinak adta, hogy a metró aluljáróban egy tolószékes nő odaadta a frissen vett péksüteményét egy síró kisgyermeknek, hogy egy üzletember a parkolóautomatához sietve vette észre, hogy nincs nála apró, de ott volt egy hajléktalan és az adott neki. Mondhatjátok, hogy ez a kivétel, ti ilyet nem láttatok, nem is fogtok. Valóban! Ha csak néztek, de nem láttok, akkor ezek a kedves pillanatok keveseknek maradnak meg! Önző, gonosz emberek mindenfélében vannak. gazdagban is, szegényben is. De egyre figyeljetek: az az ember az igazán gazdag, akinek a szíve tele van!

2019. márc. 4. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!