Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak ti mennyire vagytok...

Férfiak ti mennyire vagytok udvariasak úgy általában a nőkkel?

Figyelt kérdés
Ez miben merül ki? Szerintetek előny vagy inkább hátrány? Megszokták köszönni vagy természetesnek veszik/nem érdekli őket?

2019. márc. 2. 15:38
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Te nem érted, amit én írtam, úgyhogy fuss neki. Én az átlag nőkről írtam, hogy azokra haragszol, közben meg hajtassz a fullos flegmakra:) és megint pocskondiazol. Kinek kellenél, ne viccelj
2019. márc. 3. 19:51
 32/36 anonim ***** válasza:
Az nem harpia ám, akivel te nem értesz egyet. Viszont ja, tényleg bunkó vagy, úgyhogy csajozhatsz akkor ezerrel, ha ez a siker titka szerinted.
2019. márc. 3. 19:53
 33/36 anonim ***** válasza:
24%

Nem akarom megvédeni az 52%-ost, de egyszerűen egy olyan tenyérbemászóan irritáló vagy 72%-os, hogy az valami hihetetlen, nem bírok elmenni komment nélkül! A srác egy szóval nem szidta az átlag csajokat, hanem azt írta hogy MÉG (ÉRTED: MÉÉÉÉG) AZ ÁTLAG CSAJOKNAK SEM JÖN BE a rendes fiú viselkedése. Erre te miket hablatyolsz itt össze? Fröcsögsz ,köpsz, nyelsz, pocskondiázol, állítólag még privátba is zaklattad, nem szégyelled magad? Ki jönne össze veled ilyen viselkedéssel szerinted? Dobjál már egy képet magadról priviben ,kíváncsi vagyok hogy nézel ki, mert olyan egy frusztrált pattanásos, zsíros hajú csaj képe ugrik be hirtelen. Egy szóval nem írta, hogy a szépnek mondott lányok nem jönnének össze vele. Így nem tudom honnan sikerült így ezt vonatkoztatnod.

Még egyszer leírom hogy megértsd: Azt írta, hogy még az átlagos csajoknak SEM jön be a rendes srác!

2019. márc. 3. 20:18
 34/36 anonim ***** válasza:
Olvasd végig a kommentjeit, végig személyeskedik, sérteget. A kis zaklatott
2019. márc. 3. 20:20
 35/36 anonim ***** válasza:
Nem zaklattam, a beszolasara válaszoltam egy mondattal. Azért nehogy már. Undorító stílusú egy ember
2019. márc. 3. 20:24
 36/36 anonim ***** válasza:

Nyilván lehet te abba az 5%-ba tartozol, akinek teljesen mindegy hogy viselkedik a férfi, csak legyen már végre férfi😗😂

Konkrétan erre írtam neki. Ez mégis mit képzel magáról?

Na mindegy, nekem elegem is lett az általánosító, semmitmondó szövegéből. Még az átlagos nőknek se kell rendes férfi, jaj istenem... Nem, ekkora tapló nem kell.

2019. márc. 3. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!