Férfiak ti mennyire vagytok udvariasak úgy általában a nőkkel?
Figyelt kérdés
Ez miben merül ki? Szerintetek előny vagy inkább hátrány? Megszokták köszönni vagy természetesnek veszik/nem érdekli őket?2019. márc. 2. 15:38
21/36 anonim válasza:
Ja, bocs. Mert nem egy hülye pitsa vagyok, aki bunkó pasit akar, akkor már örüljek, ha akad férfi. Hát kelletek a francnak, köszi
22/36 anonim válasza:
Nem kéne privát üzenetekkel terrorizálni meg pocskondiázni! Soha a büdös életben nem fogjátok bevallani, hogy a rosszfiúkért vagytok oda. A jólelkű, tisztalelkű rendes férfiakat sem emberszámba, sem férfiszámba nem veszitek! Szerinted miért van annyi elvált anya meg családon belüli erőszak?
Nem tudom milyen csaj vagy te, de errefelé még a full átlagos csajok sem rajonganak a jólelkű fiúkért. Ők csak fiúbarátnak jók. Ezt megtapasztaltam néhányszor. Ez van.
23/36 anonim válasza:
Neked meg nem kéne beszologatnod. És ismeretlenül ítélkezni se. Már bocsánat.
Amúgy egyet hajtassz mint a pereces, úgyhogy veled aztán kár foglalkozni is.
24/36 anonim válasza:
Ja, fullos csajok... Akkor már értem, honnan fúj a szél.
25/36 anonim válasza:
Az elején megmondtam, hogy tanult emberekkel vagyok körbevéve nyári gyakorlaton. Ergo, én is gimibe jártam, most egyetemen is ugyanaz a helyzet. Kár bármit is mondani, itt is ez a büdös nagy helyzet.
26/36 anonim válasza:
Képzeld, én is jártam egyetemre. Pasik imádták a flegma fullos csajokat. Szóval ennyiben igaz.
27/36 anonim válasza:
Senki nem beszélt fullos csajokról. Meg ugye kinek mi az. Full átlag, értsd: teljesen átlagos.
29/36 anonim válasza:
Ismerem ezt a fajtát, aki habzó szájjal szidja az átlagos nőket meg le is nézi, mert a szebbeknek nem kell.
30/36 anonim válasza:
Szerintem fuss neki még egyszer az utolsó mondatodnak, meg az enyémnek is. Egy szóval nem írtam, hogy "fullos csajok". Hanem "full ÁTLAGOS csajok", ami azt jelenti, hogy teljesen átlagos csajok. Nem értem hogy járhattál egyetemre, ha ennyire nem érted a szlenget (full=teljesen, teljes) és a szövegértésed sem a fellegekben jár. Az, aki habzó szájjal itt fröcsög, az te vagy és nem is jönnék össze egy hárpiával akárhogy is nézne ki (veled kezdve). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!