Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak ti mennyire vagytok...

Férfiak ti mennyire vagytok udvariasak úgy általában a nőkkel?

Figyelt kérdés
Ez miben merül ki? Szerintetek előny vagy inkább hátrány? Megszokták köszönni vagy természetesnek veszik/nem érdekli őket?

2019. márc. 2. 15:38
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Olyanokban udvarias vagyok, hogy előre engedem őket az ajtónál, meg ilyenek.

De amúgy igyekszem mindenkivel ugyanolyan udvarias lenni, de nem szeretem a negédeskedést. Idegesít is, amikor valaki nem bírja a gatyájában tartani a farkát, és negédeskedésik egy csinos lánnyal (mint ha lenne bármi esélye...), vagy nem mert ellentmondani egy csinos lánynak.

2019. márc. 2. 16:27
 12/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy lehet az egyenjogúságot idekeverni. Kb mintha így akarnátok bosszút állni az egyenjogúságért.Azért nem vagytok udvariasak mert a nőknek is annyi joga van? Érdekes. Ami miért is fáj nektek?
2019. márc. 2. 16:34
 13/36 anonim ***** válasza:
17%

"53% remélem ezt a téged eltartó édesanyádnak is előadod...komolyan semmi szégyenérzet nincsen benned"

Anyukámnak mégis mi a franc köze van a mostani lányokhoz? Elárulnád kérlek?

Kb. olyan, mintha mostani BMW-t hasonlítanánk a 30 évessel.

2019. márc. 2. 16:38
 14/36 anonim ***** válasza:
8-as. Nő vagyok. És tök igazad van. A nők többsége tényleg csak addig akar egyenjogú lenni. Ami engem illet, mindenben igyekszem egyenrangú félként kezelni az embereket, nemtől függetlenül. Az udvariasság önmagában alapnak kellene, hogy legyen mindkét nem számára, mindkét fél irányába. De csakis úgy, hogy a logika bármikor felülírja. Pl ha egy férfi nehéz dolgokat cipel, nehogy már a nő ne tartsa meg neki az ajtót és engedje előre, csak azért mert ő nő. És a férfi se legyen hülye. Kérje csak meg azt a nőt, hogy segítsen neki megtartani azt az ajtót. Engem kérni se kell, magamtól is megy. Nem vágom még az ellenségem arcába se az ajtót hiába szeretném.
2019. márc. 2. 17:07
 15/36 anonim ***** válasza:
17%
A lányok nem vallják be, de nekik tényleg az típus kell, amit a második leírt.
2019. márc. 2. 17:32
 16/36 anonim ***** válasza:
Ha önállóan cselekszem, akkor figyelembe veszem a női elsőbbséget (ajtó, stb.). Ha egy nővel vagyok, akkor érdekes, de hajlamos vagyok elfeledkezni dolgokról. Ma már hátrány az előzékenység, mert többen inkább lúzernek vélik emiatt az illetőt. A többsége megköszöni.
2019. márc. 2. 18:29
 17/36 anonim ***** válasza:
2-es. A hozzád hasonló bunkó nők igénylik a bunkó férfiakat. Ezzel kiegészítem az elméleted.
2019. márc. 3. 09:29
 18/36 anonim ***** válasza:
18%

Szóval a lányok 95%-a bunkó? Nem. Csupán arról van szó, hogy ők a kiszámíthatatlan áhított pasit akarják. Hát megkapták...

Ha a "nice guy" nekik unalmas...

Én is hitetlenül álltam, amikor rájöttem erre! Pedig ez igaz! Veletek így kell bánni. Tetszik-nem tetszik ez van.

2019. márc. 3. 10:14
 19/36 anonim ***** válasza:
Nem, nem kell így bánni. Bár normális nő nektek se kéne, nem is láttatok még. Ennyi.
2019. márc. 3. 16:02
 20/36 anonim ***** válasza:
40%

Voltam már nagyon, rendkívül előzékeny a lányokkal szemben. Mit kaptam vissza? Röhögcsélést, 100 óra múlva írtak vissza Messengeren, játszadoztak, komolytalan voltam a szemükben, folytathatnám a sort holnapig, de nincs kedvem vasárnap délután felbszni az agyam.

Ahogy irtam, ti fordítva működtök, az imponál nektek, ha a férfi belétek törli a lábát! Tudom ez abnormális, de nálam ez a többéves tapasztalat!

Bevallod vagy nem, előbb választanád az izgalmas nagypofájú rosszfiút, mint azt a nice guyt, aki nőnapon reggel 7-kor virággal, verssel, meg ágyba vitt reggelivel vár.

Mert a rosszfiú "biztonságot" ad. Mert neki a ti szemetekben nagyobb az önbizalma. De mondom, csak a ti szemetekben, mert ez nagyon nem igaz! A csajoknak csak később esik le, hogy a rosszfiú igazából csak velük rosszfiú😂😂

Nyilván lehet te abba az 5%-ba tartozol, akinek teljesen mindegy hogy viselkedik a férfi, csak legyen már végre férfi😗😂

2019. márc. 3. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!