Férfiak ti mennyire vagytok udvariasak úgy általában a nőkkel?
Olyanokban udvarias vagyok, hogy előre engedem őket az ajtónál, meg ilyenek.
De amúgy igyekszem mindenkivel ugyanolyan udvarias lenni, de nem szeretem a negédeskedést. Idegesít is, amikor valaki nem bírja a gatyájában tartani a farkát, és negédeskedésik egy csinos lánnyal (mint ha lenne bármi esélye...), vagy nem mert ellentmondani egy csinos lánynak.
"53% remélem ezt a téged eltartó édesanyádnak is előadod...komolyan semmi szégyenérzet nincsen benned"
Anyukámnak mégis mi a franc köze van a mostani lányokhoz? Elárulnád kérlek?
Kb. olyan, mintha mostani BMW-t hasonlítanánk a 30 évessel.
Szóval a lányok 95%-a bunkó? Nem. Csupán arról van szó, hogy ők a kiszámíthatatlan áhított pasit akarják. Hát megkapták...
Ha a "nice guy" nekik unalmas...
Én is hitetlenül álltam, amikor rájöttem erre! Pedig ez igaz! Veletek így kell bánni. Tetszik-nem tetszik ez van.
Voltam már nagyon, rendkívül előzékeny a lányokkal szemben. Mit kaptam vissza? Röhögcsélést, 100 óra múlva írtak vissza Messengeren, játszadoztak, komolytalan voltam a szemükben, folytathatnám a sort holnapig, de nincs kedvem vasárnap délután felbszni az agyam.
Ahogy irtam, ti fordítva működtök, az imponál nektek, ha a férfi belétek törli a lábát! Tudom ez abnormális, de nálam ez a többéves tapasztalat!
Bevallod vagy nem, előbb választanád az izgalmas nagypofájú rosszfiút, mint azt a nice guyt, aki nőnapon reggel 7-kor virággal, verssel, meg ágyba vitt reggelivel vár.
Mert a rosszfiú "biztonságot" ad. Mert neki a ti szemetekben nagyobb az önbizalma. De mondom, csak a ti szemetekben, mert ez nagyon nem igaz! A csajoknak csak később esik le, hogy a rosszfiú igazából csak velük rosszfiú😂😂
Nyilván lehet te abba az 5%-ba tartozol, akinek teljesen mindegy hogy viselkedik a férfi, csak legyen már végre férfi😗😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!