Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez nem parasztság?

Ez nem parasztság?

Figyelt kérdés
Barátoméknál vagyok, és egyszer csak az apja bekopog és kérdezi, hogy 'nem vagy éhes?' mondom nem, kérdezte hogy biztos nem kérsz tojásos nokedlit? Mondom nem, köszönöm szépen. Még csodálkoztam is, hogy ennyire szeretné, hogy egyek vagy miért kérdezi?! Majd hallom, hogy mondja a barátomnak (ő akkor nem volt velem a szobába mikor az apja kérdezte), hogy 'kár hogy nem kér mert én ennék, de szerencséje, hogy nem kér mert neki kéne megcsinálni' na erre olyan ideges lettem, mikor meghallottam..nem a cselédje vagyok..
2019. febr. 24. 11:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
Így illik *nőknek*, ezt lehagytad.
2019. febr. 24. 14:57
 22/31 anonim ***** válasza:
73%
Nem nem hagytam le mert a bátyámat is így nevelték. Mikor karácsonykor itt voltak együtt mosogattunk.
2019. febr. 24. 14:58
 23/31 A kérdező kommentje:

#22 Köszönöm!

5 hónapja vagyunk együtt. És aki azt írta, hogy menjünk albérletbe meg találkozzunk nálunk, annak csak mondom, hogy nálunk is szoktunk lenni nem csak náluk, és mivel suliba járok nem szoktam nála lenni több napot, hétvégén szoktunk egymásnál aludni,plusz a költözés sem megoldható, hisz én még tanulok.

2019. febr. 24. 15:10
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
És a bátyád segít a barátnői anyukáinak főzni?
2019. febr. 24. 15:46
 25/31 anonim ***** válasza:
70%

24

Igen segít. Képzeld el. A főzésben is segít és a mosogatásban is. Miért olyan hihetetlen hogy 2 ellenkező nemű gyereket ugyan úgy jómodorra neveltek? Lehet hogy nálatok lehet bunkó a férfi nálunk nem szokás.

Sőt jobbat mondok. A férjem ugyan úgy kiveszi a részét a hazimunkából és ha vendégségbe megyünk szülőkhöz ő is segít amit kell. Sőt már akkor főzött nálunk mikor még csak jártunk.

2019. febr. 24. 16:07
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Jó neked. Én nem ismerek sajnos ilyen csodaférfiakat. De ha segíteni is mernének, mindenki lebvzizná őket.
2019. febr. 24. 16:12
 27/31 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem az a buz.i aki mindent a nőtől vár. Még az oké H mondjuk nem tud főzni de annyi mindenben lehet attól segíteni.

Volt egY munkatársam aki nagy hangon elkezdte hogy a nőnek a konyhában a helye.... Mondtam neki majd akkor dumáljon ha el tudja tartani a nőt és annak nem kell dolgoznia.

De amúgy hál istennek ilyenből ismerek kevesebbet. Hát még a férfiak is leoltották H márpedig ők igenis megcsinálnak otthon ezt is azt is

2019. febr. 24. 16:21
 28/31 anonim ***** válasza:
66%
Úristen, ekkora tahóságot rég olvastam... még családon belül suttyóság az, hogy "Szeretnél csokit? Igen? Akkor menj le a boltba és hozz nekem is".
2019. febr. 24. 16:45
 29/31 A kérdező kommentje:
Egyébként volt olyan, hogy a barátom kedvencét főztem, majd legközelebb a barátom apja csinált a barátomnak, és direkt kérdezi 'fiam hány babból csináljam? Az enyémet tudom, hogy nagyon szereted' érdekes módon amikor még én nem csináltam neki akkor soha nem kérdezte meg, na meg mivel életemben először főztem olyan ételt persze, hogy nem lett profi, de barátomnak nagyon is ízlett.
2019. febr. 25. 19:00
 30/31 A kérdező kommentje:
Pl volt olyan is, hogy barátomnak csináltam rántottát, és a serpenyőt még ott hagytam a tűzhelyen, mert nagyon forró volt és akartam várni míg rendesen eltudom mosni és nem ég le az ujjam, na erre oda jön a barátom apja, megsimogatja a vállam és kérdezi tök fura hangnemben, hogy nem felejtettél el valamit? Szóval mindig van valami, ezért is tudom, hogy nem viccelt azzal a tojásos nokedlivel.
2019. febr. 25. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!