Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez nem parasztság?

Ez nem parasztság?

Figyelt kérdés
Barátoméknál vagyok, és egyszer csak az apja bekopog és kérdezi, hogy 'nem vagy éhes?' mondom nem, kérdezte hogy biztos nem kérsz tojásos nokedlit? Mondom nem, köszönöm szépen. Még csodálkoztam is, hogy ennyire szeretné, hogy egyek vagy miért kérdezi?! Majd hallom, hogy mondja a barátomnak (ő akkor nem volt velem a szobába mikor az apja kérdezte), hogy 'kár hogy nem kér mert én ennék, de szerencséje, hogy nem kér mert neki kéne megcsinálni' na erre olyan ideges lettem, mikor meghallottam..nem a cselédje vagyok..
2019. febr. 24. 11:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
86%

Ha tényleg nem viccelt, akkor persze, hogy parasztság.

De amúgy próbálj meg nem foglalkozni vele és nem felvenni minden kis hülyeséget, apró beszólást, csak engedd el a füled mellett. Mondjuk én is ilyen vagyok, és még nekem se sikerült betartani ezeket a tanácsokat, de rajta vagyok. Mert amúgy hosszú távon bedilizel tőle. Én már csak tudom. :D

Az én barátom apukája is sokszor beszól nekem, lekezelően beszél velem, mintha hülye lennék, meg mindent jobban tud mindenkinél. De ami eddig a legjobban zavart, az az, hogy mivel közgazdasági szakirányban tanulok tőlem kérdezgette, hogy ha kirúgják a jelenlegi munkahelyéről kell-e végkielégítést adni neki, hát ilyenről még csak nem is esett szó az iskolában, nem hiszem, hogy tudnom kéne, utána meg azt kérdezte, hogy mennyi pénz kell a kft. alapításához, ezt oké, tanultuk, de nem voltam benne biztos, ezért inkább azt mondtam, megnézem, erre megkérdezte, hogy "Te semmit se tudsz?". Így szó szerint.

De a barátomnak van még két nővére is, akikről szintén lenne mit mesélni, szóval egyelőre úgy állok, hogy az anyós jelölt a legrendesebb. xD

2019. febr. 24. 12:30
 12/31 anonim ***** válasza:
78%
Jol nézzd meg mert a pasi apu nevelése ne h összeköltözés után lábtörlő legyél...
2019. febr. 24. 12:37
 13/31 anonim ***** válasza:
69%

Az eddig érkezett válaszok nagy részéből szerintem már leszűrhetted a lényeget: rengeteg bunkó és paraszt ember van ebben az országban. Közéjük tartozik a "kedves" após jelölted is.

Természetesen parasztság, ha ezt komolyan gondolta, a többi téged támadó proli meg nyilván magára ismert, ezért vagy lehordva mindennek. Az ilyen embereket nem tudod megváltoztatni, vagy tűröd minden ilyen megnyilvánulását, vagy elkerülöd.

Remélem, hogy a barátod nem a tahó apjára ütött...

2019. febr. 24. 13:29
 14/31 anonim ***** válasza:
13%

Hát bunkóság volt, de pl én magam felejanlottam volna hogy főzök ha az anyuka dolgozik. Nekem is jó az ha van főtt étel.

Mióta vagytok együtt? Mikor ott vagy szoktál valamit segíteni?

2019. febr. 24. 13:40
 15/31 anonim ***** válasza:
74%
De ha az anyuka dolgozik, ott az apuka. Nem puncival kell tartani a fakanalat.
2019. febr. 24. 13:44
 16/31 anonim ***** válasza:
5%
Mert minden férfi tud főzni. Persze. Ne viccelj már. Sok nő sem tud. Amúgy meg ha ott van és eszik meg ilyenek akkor ne Essen már nehezére segíteni is egy kicsit
2019. febr. 24. 13:50
 17/31 anonim ***** válasza:
3%

Manapság a nő dolgozik gyereket nevel főz,stb a pasi meg ugat h ő ház ura miközben a legtöbbje nem is dolgozik csak hereként él egy nőn..

58N

2019. febr. 24. 14:08
 18/31 anonim ***** válasza:
47%
Nem tud minden férfi/nő főzni, de egy felnőttnek illő lenne egyrészt ellátnia magát (és a gyerekét - eddig miért nem kérték számon, hogy mit ad enni a gyereknek?), és illene nem a vendéget ugrasztani kajáért. Sőt ha a férjem mondaná, hogy "Nem ennél tojásos nokedlit? Mert én igen. Csinálj.", az ugyanúgy paraszt dolog.
2019. febr. 24. 14:19
 19/31 anonim ***** válasza:
48%
Jó nehány válaszolónak láthatóan nincs ki mind a négy kereke... Nehogy már még a kérdező legyen a szar, amiért nem főz a barátja apjára!! Átmegy találkozni a barátjával és az apja, mivel lusta disznó, már befogja valakit, csak neki ne kelljen mozdulnia. Talán neki nincs két keze, nem tud megfőzni??! Bírom ezeket a tahó válaszokat, hogy akkor menjetek máshova, menjetek albérletbe. Könyörgöm, semmi rosszat nem csináltak, átment a szerelméhez találkozni, senkit nem zavart, erre amiért nem rohant főzni apósjelöltnek, máris megy a “Há’akkor költöztettek el”.. Nevetséges. Ti SOHA nem találkoztatok a párotokkal náluk?! Csak azért mert átmegyek valakihez, miért kéne evidens legyen h foznom kell?:DD Esz megáll. Apucinak nem fog leesni a gyűrű az ujjáról, ha megemeli a segget meg a fakanalat! Elég defektes családban nőhetettek fel, ha nálatok a vendég volt befogva, hogy főzzön nektek. Talán ki ne mosson és porszivozzon helyettetek?! Ha a lustaság és a rosszindulat fajna...
2019. febr. 24. 14:44
 20/31 anonim ***** válasza:
54%

Ezért kérdeztem mióta vannak együtt. Ha már évek óta akkor azért már nem annyira vendég. És azt sem tudjuk mennyit van ott. Lehet egész hétvégén ott van minden héten és csak eszik meg fekszik. Megint csak a sztori egyik részét látjuk és úgy mondjátok az apósra hogy szar.

Én pl mikor már több napokat töltöttem a pároméknál, önként ajánlottam fel hogy segítek ezt azt. Engem úgy nevelték hogy így illik. Sőt ha átmegyek valahová ismerőshöz, rokonhoz ebédelni akkor megkérdezem tudok-e valamit segíteni. Mert így illik.

2019. febr. 24. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!