Szerintetek hogyan néz ki egy átlag 23-24 éves lány/nő?
Ebben a korban még kb olyanok, mint 18-22 év között voltak :))
Szerintem 25 fölött látszik valamelyest a komolyság, akár öltözködésben is.
Tipikusan 18-nan saccolnak? Vagy idősebbnek?
Ha a környezetemből indulok ki, akkor:
Tehát a többség vékony, nem vagy alig sminkel, és kényelmesen, fiatalosan öltözik.
De a 25 sem vízválasztó, van, aki közel 30 évesen is úgy néz ki az ismerőseim közt, hogy sokan azt sem hinnék, elmúlt 18.
Én 25 vagyok, engem is 18 körülinek szoktak nézni.
Akikre gondoltam, amikor linkeltem, mindről elmondható, hogy:
-egyetemet végzett, vagy épp oda jár
-szellemi munkát végez
-nem fogyaszt alkoholt és nem dohányzik
-ritkán jár szórakozni éjszakábamenően
-nem jár/járt szoláriumba
Nyilván aki olyan környezetben él, ahol a dohányzás, az alkohol, a folytonos bulik, szoli. sminktetoválás, és fizikai munka alap a 23-24 éves korosztályban, akkor ő nyilván az enyémtől eltérő típusú lányokra assziciál majd.
10: Ez gondolkodásbeli dolog.
Én soha nem tippelgetek olyat, amit infó hiányában nem tudhatok. De amikor elképzelek egy 24 éves nőt nulla infó alapján, akkor olyan karakter ugrik be, mint a Kárpáti Rebeka vagy a klipben a Barbie Kelly.
Tehát egy konkrét embernél soha nem gondolok olyanra, hogy biztos X éves lehet. Ha látom a képet vagy élőben az embert, akkor azt gondolom, hogy 14-48-ig bármennyi lehet és nem tudhatom róla, hogy mennyi.
Hanem amikor mondod, hogy egy 24 éves nő, akkor ilyen ugrik be, amilyet linkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!