Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A rocker lányok mennyire...

A rocker lányok mennyire vonzóak egy átlag srác számára?

Figyelt kérdés

Értek ezalatt: sötét ruha, karkötő, esetenként kendő, bandás póló.

15/L

2018. márc. 21. 23:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
56%

rockerek kozott nagyon meno leszel! Nem sok rocker lány van, azok is mind foglaltak, szóval jók az esélyeid.

Személy szerint nekem bejonnek, mert én is rocker vagyok, de hogy egy átlag srác mit szól azt nem tudom, de ne foglalkozz veluk inkább add onmagad, minthogy te is belesullyedj az átlag lány kategóriába mások elvárásai miatt.

Épeszu fiúk amúgy meg nem a lány oltozkodési stílusa alapján keresnek társat maguknak...

2018. márc. 21. 23:42
 2/20 anonim ***** válasza:
34%
Attól függ, ha jó csaj akkor nagyon, ha nem akkor kevésbé.
2018. márc. 21. 23:46
 3/20 A kérdező kommentje:

Azért írtam a kérdést, mert kíváncsi voltam arra hogy össze szoktak-e súgni a hátam mögött csak amiatt hogy hogy nézel ki. Azt tudom hogy az átlagos lányok nagy többsége igen, de azon túl vagyok, nem is várok mást.

És nem hajtok a diszkópatkány srácokra, nekem is a rockerek jönnek be.

4/20 Krecc15 ***** válasza:
40%
Számomra nagyon vonzóak,talán mert én is rocker(+metalhead :D) vagyok,de nekem nagyon bejönnek
 5/20 anonim ***** válasza:
57%
Amennyire bármilyen más lányok. A rocker csajok között is van szép és csúnya is.
2018. márc. 21. 23:47
 6/20 A kérdező kommentje:
Elnézést, autokorrektor: nézel helyett nézek.
2018. márc. 21. 23:47
 7/20 anonim ***** válasza:
51%
Ez a sráctól függ, én elég szétszórt személyiség vagyok, így több szubkultúrából is van szerencsém ismerni embereket, meg persze a normiek közül is, náluk olyan 50-50%-osra saccolnám az eddigiek alapján a megoszlást, voltak akiknek vagy tetszik vagy semleges a rocker stílus, és van akit taszít és "Sátánnak" meg mit tudom én minek hívja a rockereket. :D
2018. márc. 21. 23:55
 8/20 anonim ***** válasza:
32%
nem vonzó taszító
2018. márc. 22. 00:05
 9/20 anonim válasza:
12%
Bejössz;)
2018. márc. 22. 00:05
 10/20 Metionin ***** válasza:
Ez szerintem nem feltétlenül attól függ hogy hogy öltözöl, hanem hogy alapjáraton milyen vagy külsőleg és belsőleg. Ha csak a külsőt nézzük, akkor egy jó alakú, szép arcú, igényes, tiszta lány a fiúk nagy részének azért vonzó, függetlenül attól hogy Metallicás vagy unikornisos póló van-e rajta.
2018. márc. 22. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!