Mit gondoltok egy átlag rockerről ha veletek jön szembe az utcán?
azt, hogy majd kinövi..ha nem akkor sosem nő fel igazán, ugyanis ez csak pózerkedés, én is ilyen voltam, a zenei izlésem ugyanúgy megmaradt csak nem játszom a lázadozó hlyegyereket:)
sajnos a legtöbbünknek fel kell nőni ha nem akarjuk proli tuskóként végezni, akiknek nem kell azok maguk a rocksztárok
nézd meg a SLC punk c. filmet, az mondja el a legjobban, hogy miért pózer sok ember aki 100%-ban meg van győzödve hogy ő nem pózer:)
valahogy az egész egy paradoxon, annyira ki akarják mutatni hogy ők azért is különcök, vagy azért is ehhez a szubkulturához tartoznak...közben ez a "magamutogatás" ha úgy tetszik bizonyos szinten pózerség
Semmit.
Illetve annyit, hogy valószínűleg szereti a rock zenét.
Azt, hogy ha ugyanazokat a rockzenei irányzatokat kedveli, amiket én, akkor milyen jó az ízlése. :'D
Viccet félretéve: azt, hogy rocker.
#1/6 -os válaszoló nem kellene általánosítgatnod, attól még, hogy te kinőtted és elítéled ezt a kinézetet. Sok 40 év körüli embert ismerek akiknek ugyanolyan metal a kinézetük, mint fiatal korukban. Bakancs, battle jacket minden megmaradt. És nem proli hanem normális, családos ember.
A kérdésre válaszolva, metalhead létemre nagyon örülök, ha szembejön velem egy ilyen ember. Már ha tényleg rockerről van szó és nem divatmukiról. :)
16/L
A 74%-os kollégával tökéletesen egyetértek. Én black metalos vagyok javarészt, mégsem járok hullafestékkel az arcomon 45 fokos szögben beakadt karlendítéssel és a testem 85%-át borító fordított kereszttel.
Nem ítélem el az ilyen embereket különben, mert végül is nem botránkoztat meg és nem zavar, de én azt gondolom, hogy ~18 éves kor felett ez az öltözék inkább "buliruha", szóval koncertekre meg ilyen-olyan összejövetelekre kellene meghagyni őket, mert azokon kívül a magamutogatás határait súrolják nálam. Mondjuk a sztereotipikus gengszterrepper ruházatnál (6 számmal nagyobb gatya, tutyis pulcsi vagy cipzáras felső széthúzva) jobb, mert legalább egységes.
nem itélek el senkit, mint mondtam aki nem növi ki, az nem is nőtt fel, gyerek maradt mélyen legbelül...
ti is kölykök vagytok még, nem értitek:) de pontozzatok le, nyugodtan mert egy hangyafsznyit sem érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!