Átlag srác...átlag lány..."diszkópatkány"... ti mégis mit gondoltok magatokról?
Szánalmasak vagytok, és nem azért, mert rockerek vagytok, hanem azért, mert számotokra minden átlag és patkány, ami nem ti vagytok. Az egyéniségetek kimerül abban, hogy mind ugyanúgy néztek ki, bandás póló, láncok, meg bakancs, hát gratulálok, ti aztán tényleg nem vagytok átlagosak abban a másik tízezerben.
2018. márc. 22. 09:47
12/20 anonim válasza:
Egyetértek veled 11-es abban, hogy az általad felvázolt gondolkodás szánalmas... De azt itt senki sem vallja. A kérdező diszkópatkány alatt gondolom nem az átlagra gondolt, hanem a tényleges diszkópatkányokra... ne kapd fel a vizet mindenért :D
2018. márc. 22. 12:29
13/20 anonim válasza:
#12 Én régi disco zenéken (is) nőttem fel, és ez a hozzáállás nagyon is sértő, mert sokkal jobb arcokkal találkoztam a "patkány" bulikban, mint a heavy metal koncerteken. Erről ennyit.
2018. márc. 22. 15:32
14/20 anonim válasza:
diszkopatkányok :D ez tetszik! mi sértő ezen, hallgassátok az agyatlan gépzenéteket akkor...
2018. márc. 22. 15:48
15/20 anonim válasza:
"Erről ennyit", de rég hallottam már, úgy általános környékén, akkor volt ez a zárószó azoké, akik nem tudták megindokolni miért, de úgy érezték, hogy megnyerték a vitát. :D
2018. márc. 22. 16:51
16/20 anonim válasza:
Nem az az agyatlan zene, amire táncolnak, hanem az, amire őrjöngenek :))
2018. márc. 22. 21:54
17/20 anonim válasza:
Ha őszinte akarok lenni az igényes rock cucc meg jól is nézhet ki de ha full rock-ős ruhába van ami már már sok az nem tetszik. (Én egyáltalán nem vagyok rock fun)
2018. márc. 24. 00:43
18/20 anonim válasza:
Nekem csak akkor jön be ha szép az arca. De ez a bakancs, vörös haj meg a fika lóg az orrából ez nagyon taszító de sajnos csak ilyeneket látni :(
2018. márc. 25. 20:11
19/20 anonim válasza:
Szerintem egy átlagos srácnak nem tetszik az, ha egy lány folyton sötét ruhákat hord. Sok olyan fiú van, aki szereti a rockzenét, sőt, a fiúk többsége inkább a rockot szereti, mint a diszkózenét. Mégsem öltöködik a fiúk többsége rocker "jelmezbe". Attól még lehet szeretni egy bizonyos műfajt, csak mert ők maguk nem akarnak úgy kinézni az utcán, mint egy rocksztár.
Szóval lényeg a lényeg, nem vonzó egy ilyen öltözködésű lány, még a rockzenét kedvelő fiúk számára sem. Kivéve, ha a fiú is rockernek van felöltözve.
2018. jún. 11. 01:11
20/20 anonim válasza:
De ha nem állandóan öltözöl rockernek, akkor nem gond. A hét maximum 2 napján öltözz sötét ruhákba, amúgy színes, vidám ruhák legyenek rajtad, és nem lesz gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!