Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 26 éves srácként öregnek...

26 éves srácként öregnek számítok?

Figyelt kérdés
Nemrég töltöttem be a 26 ot de ezzel egyidejűleg elment az életkedvem nem motivál már semmi úgy érzem magam mintha minimum 80 éves lennék.Nem értem el az életben semmit, magányos vagyok, nincs semmim illetve egy nagyon rossz munkahelyem ahova mindig undorral megyek be persze váltanék ha lenne valami szakmám de csak érettségim van. Elfáradtam... Mit kezdjek magammal ? Úgy érzem mindenről lecsúsztam :(
2019. febr. 20. 11:15
1 2
 11/12 anonim válasza:
8%
Te gyökér vagy, nem öreg.
2019. febr. 20. 12:42
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj elszúrtad az életed! De még nem késő változtatni..... Annyi ingyen tanfolyam van,h rossz nézni...... más meg kemény pénzeket gfizet h tanuljon! Nem tudom mi a foscht csinmáltál eddig,de valamit nagyoin nem jól!
2019. febr. 20. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!