Egyedülálló anyának számítok ha nem vagyok férjnél, és nem is vagyunk bejegyezve az élettársammal, de együtt élünk?
Egyszerű kérdés volt csupán,és nem áll szándékomban visszaélni ezzel!
Köszönöm a válaszokat.
Papíron igen, de a gyakorlatban nem.
Biztos lesz is valaki, aki majd feljelent érte, én is ezt tenném, ne erre menjen már az adóm..
Sajna vannak rosszindulatú emberek, s általában a szegény emberen csattan az ostor.
Gondolom az egyik kedves válaszoló, aki szintén megtenné, egy roma családnál ezt nem merné meglépni, mert hamarabb megtudnánk, mint gondolná, s úgy megvernék, hogy besz*rna.
Most ezt nem kötekedésképp írom, csak ez a valóság. Ismerősömtől az áramot lopták, s még nekik állt feljebb, amikor szóvá lett téve.Nem részletezem a többit.
Mert szerinted ez rosszindulat?
Az nem rosszindulat, hogy lassan már alig marad fizetés, mert elmegy az ilyesmire az adó?
Szerintem ez az igazi kib*szás a társadalommal. És azokon csattan az ostor, akik dolgoznak és becsületesek.
Komolyan mondom nem vagytok normálisak,tisztelet a kivételnek!!!
Hova a fenébe írtam hogy ezzel pénzt szeretnék,vagy bármilyen előnyhöz jutni??? Egyszerűen nem tudtam biztosan hogy minek számítok,mivel "papíron" nincs párom!
Fröcsög belőletek a rosszindulat,és azon élitek ki magatokat hogy mást b@sztattok! Először otthon kéne széjjelnézni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!