Segítőkésznek vagy idegesítőnek gondoljátok az
embereket, akik rátok szólnak, amikor egészségtelen
ételt készülnétek elfogyasztani vagy véleményezik,
hogy mi az egészségtelen az ételben, amit éppen esztek,
mennyi kalória van benne, stb?
Figyelt kérdés
Van esetleg ilyen ismerősötök? Hogyan voltak vele a többiek és Ti?
Olyan szituációk például, hogy kimentek az ebédlőbe és vagy elmondja, hogy amit enni készültök, az milyen módon fog ártani nektek vagy kiemeli azokat a részeit amikkel egészségtelenné válik az étel - meg kiszámolja, kb hány kalóriát fogyasztotok éppen.
Egy-két sorozatban láttam ilyen embereket és onnan jutott eszembe a kérdés.
Sheldon Cooper-szindróma. Sorozatban vicces, a valóságban már kevésbé.
2019. febr. 13. 14:23
2/11 anonim válasza:
Idegesítőnek gondolnám. Egyszer, maximum kétszer lennék hajlandó elmondani neki, hogy ezeket én is tudom, ennek függvényében mégis úgy döntöttem, hogy ezt szeretném enni. Ha tovább folytatná, biztosan megszakítanám vele a kapcsolatot (ha tehetném, tehát nem lenne az illető családtag, vagy ilyesmi).
2019. febr. 13. 14:34
3/11 anonim válasza:
Egyszer elnézem bárkitől, de abban a nyomban meg is mondom az illetőnek, hogy köszönöm az aggodalmat, de tisztában vagyok az elhangzottakkal és a jövőben nem szeretnék ilyen megjegyzéseket hallani. Másodszorra már felállnék az asztaltól, ha ebből se tanul akkor többet nem állnék szóba ilyen emberrel. Amikor egészségtelen vagy kalióriabomba kajákat eszem akkor pontosan tudom, hogy egészségtelenek és kalóriabombák és ezzel a tudattal együtt is vállalom a dolgot, nem vagyok kíváncsi valaki más kioktatására a témában, főleg ha a kutya se kérdezte vagy kérte ki a véleményét. Ez pont olyan, mint amikor még anno dohányoztam és rám szóltak, hogy de hát ez egészségtelen vagy hogy bele fogok halni. Pontosan tudom bammeg, hogy az, és?! Hadd károsítsam már úgy magam, ahogy jólesik, nem erőltetem senkire. Sorozatban tényleg vicces tud lenni, a való életben viszont elviselhetetlen.
2019. febr. 13. 14:46
4/11 anonim válasza:
Rohadtul irritálna.
2019. febr. 13. 14:47
5/11 anonim válasza:
agyonverném ásóval
2019. febr. 13. 15:00
6/11 anonim válasza:
Rendkivul idegesito.
2019. febr. 13. 15:02
7/11 anonim válasza:
Attól függ, volt már, akinek megfogadtam a tanácsát, mert én is változtatni akartam, de hozzá kell tenni, hogy nem is bunkón adta elő a dolgot. Az érdekessége a dolognak, hogy még jobbat találtam, mint amit eredetileg mondott.
De van, amibe nem engedek beleszólást, mert nem viszem túlzásba, azzal nem foglalkozok.
2019. febr. 13. 15:06
8/11 anonim válasza:
Kinevetném, mert nem mindenkinek ugyanaz az egészséges :)
Mielőtt lepontoznád, ne magadból indulj ki. nem csak egészséges emberek léteznek
2019. febr. 13. 15:21
9/11 anonim válasza:
A harmadik alkalomkor elküldeném az anyjába, rohadt idegesítő lehet egy ilyen.
2019. febr. 13. 15:24
10/11 anonim válasza:
Dietetikusként eszembe nem jutna ilyet csinálni... parasztság és bazi idegesítő lenne, ettől senki nem fogja megvaltoztatni az étkezési szokásait.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!