Gondolkodom azon, hogy mi a bűnöm? Vagy mi lehet bűn egy ember mindennapi életében?
Már egész pici koromban sem tudtam volna bűnt találni az életemben. Nem rosszalkodtam, nem loptam, nem hazudtam, iskola után nem csavarogtam. Segítettem minden otthoni munkában, mindezt pár évesen. Szokták mesélni a családtagok, ha feljön ez a téma, hogy 3 évesen a haldokló papámnak hordtam be a szobába kávét, ételt és mindezt úgy hogy nem kérte senki. Már olyan kicsi koromban is bennem volt a másikról való gondoskodás. Akkor éreztem jól magam ha ilyeneket csináltam. Felnőtt fejjel ugyanez vagyok, adok, segítek, nem várok cserébe semmit.
A családom hívő keresztény katolikus hitben él. Újszülött korban mindenki meg lett keresztelve templomban. Életem során nekem mindenért 2-3x annyit kellett szenvedni, ami egy csaló, hazugnak elsőre sikerült.
Ha most el kellene mennem paphoz gyónni, bajban lennék, mert nem találok magamban olyan bűnt amit fel lehetne hozni bűnként.
Odaadóan szeretem azt is, aki nem érdemli meg.
Segítsetek! Mi lehet a bűnöm?
Kérem csak az írjon, akinek értelmes gondolatai vannak ehhez.
Köszönöm!
"Nem vagyok istenhívő, se jehova tanúja, de tiszteletben tartom mindenki más vallását."
Ezt te írtad, kérdező. márpedig ez azt jelenti, hogy letértél arról az útról, amit elkezdtél gyerekkorodban. Írtam korábban, hogy ez a szüleid és kereszt szüleid hibája is.
Röhögök amúgy rajtatok! Miért kell ennyire komolyan venni ezt a kérdést? Nem azt kérdeztem milyen embernek gondoltok engem. Egot fényezni pont itt kell.... Gratulálok!
Az meg hogy valaki telefosta a bibliai szöveggel a kérdésem, neki is szívből gratulálok! Komplett biblia szövegét nem akarod bemásolni? Úgy vettem észre nagyon értesz hozzá! Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!