Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Teljesen tönkrmegy az életem,...

Teljesen tönkrmegy az életem, mert anyám rám erőltette mindig is a hülyeségeit, miért?

Figyelt kérdés
Főleg egészégügyi...
2019. febr. 4. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha felnőtt vagy, akkor senki sem kötelezhet arra, hogy egyáltalán tartsd vele a kapcsolatot vagy hogy hagyd, hogy bármivel tönkretegye az életed. Mi a kifogásod?
2019. febr. 4. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk az, hogy manapság a gyerekek teljesen rá vannak utalva a szüleikre, te észlény? Vagy mégis szerinted miből vehetne magának egy 18 éves gyerek lakást, miközben még el is kell tartania magát és az egyetemi tandíjat is fizetni kell?

Különben meg, ha olyan egyszerű lenne elhagyni egy rád negatív hatással lévő embert, akkor nem lenne annyi csaláfon belüli erőszak. De sajnos van.

2019. febr. 5. 05:46
 3/4 anonim ***** válasza:
2 Ezért írtam, hogy ha felnőtt, akkor lépjen, gyerekként nyilván még nem teheti meg, de már most elkezdhet dolgozni érte. Nem kell lakást vennie, mehet albérletbe idegenek mellé, dolgozhat egyetem mellett, felveheti a diákhitelt, mint ahogy én is és sokan mások is. Aki kényelemből marad a seggén egy bántalmazó szituációban, annak eglsz egyszerűen nem fáj eléggé. Arról meg nem én tehetek, hogy ennyi a lelkileg gyenge ember, aki képtelen megszakítani a kapcsolatot azokkal, akik bántalmazzák. Nem kötelező ilyennek lenniük, bármikor elkezdhetnének rajta változtatni.
2019. febr. 5. 10:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja és senki se mondta, hogy egyszerű. Nem, nem egyszerű, de valamit valamiért. Ha azt hiszi az ember, hogy majd áldozatok nélkül megússza, akkor nagyon téved. Kérdés, mennyit ér neki a szabadsága és a lelki békéje, nem mindenkinek ez a top prioritás, de akkor ne is panaszkodjon az illető.
2019. febr. 5. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!