Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mit akarhatott...

Szerintetek mit akarhatott tőlem ez a férfi? Mással történt már ilyen?

Figyelt kérdés
Kint cigiztem az utcán. Odajött egy férfi hozzám, 7-8 évvel lehetett nálam idősebb. Nagyon érdekes akcentussal beszélt. Kért egy szál cigit. Gondoltam jó fej leszek, adok neki,mert amúgy szimpatikus volt.Mivel ott volt a kezembe, úgyse veszi be,hogy ez az utolsó szálam. Na adtam neki cigit, próbáltam nyugodt maradni. Egy belső hang figyelmeztett, hogy legyek óvatos. Majd elmondta, hogy olasz, átutazóba van itt. Elindult felém, ekkor az ütő megállt bennem. Próbáltam minél jobban hátrálni. Ő csak jött felém. Aztán úgy sikerült lerázzam, hogy emberek jöttek. A kocsija 10 lépésre lehetett tőlünk. Még most is eléggé nyugtalan vagyok. Szerintem egy hajszálon múlt, hogy nem tuszkolt be oda.
2019. jan. 30. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat igen... Igy kell valakit elrabolni, jofejnek lenni megkerdezni az idot vagy egy helyet amit nem talal, vagy a te esetedben kerni egy cigit. Aztan ha tiszta a terep akkor mar csak be kell dobnia a kocsiba es kesz. Veszelyes ne bizz meg senkiben akit nem ismersz es ilyen indokokkal mennek oda. Nagy makod volt, nem tudni mi tortenhetett volna plane ha nem is oda valosi.
2019. jan. 30. 11:07
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Ha csak némán hátrálsz tőle egyfolytában, azzal csak az önbizalmát erősíted. Igenis rá kell üvölteni, hogy ha hozzád mer érni, hívod a rendőrséget, hidd el, arra nem számítanak ezek a mocskok és hirtelen leblokkolnak, azt kihasználva akár el is futhatsz. Muszáj néha összeszedni a bátorságot.
2019. jan. 30. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2-esnek igaza van. Ra kell kiabalni es nem csak varni hogy elkapjon. Foleg ha utcan vagy, vagy ahol laknak ott jobb helyzetben vagy mert mire feleszmelne mar emberek vesznek korul es igy konnyebb elmenekulni
2019. jan. 30. 11:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Előrántotta volna az UZI géppisztolyt és betuszkolt volna a 2018-as gyártmányú Fekete S-osztályú Mercedesbe. Hajszálon múlott, micsoda szerencse!
2019. jan. 30. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, te nő vagy?

Ha igen, akkor valószínűleg meg akart erőszakolni.

Ha férfi vagy, akkor inkább ki akart zsebelni (akár erőszakkal).

2019. jan. 30. 13:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Nő vagyok..
2019. jan. 30. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
71%
Egyaltalan nem biztos hogy megeroszakolas celjabol rabolt volna el. Lehet hogy szervkereskedo, elvitt volna valami garazsba egy "dokihoz" aki kiveszi a majad vahy valami aztan kidobnak valahol vagy megolnek, ha akcentusa volt nyilvan nem magyar akkor az kitudja honnan jott ki az es hova tart, milyen celbol. Persze lehet tenyleg csak megeroszakolt(ak) volna de mas sincs kizarva.
2019. jan. 30. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!