A magas férfiak (185-195) mindig vékonyak meg soványak?
Azt vettem észre hogy a magas féfiak ha levetkőzve izmosak is de ruhában mind tök sovány meg vékonynak tűnik,amelyik nagyobb darab annak is csak a hasa domborodik ki nem arányos.
Vagy csak én láttam eddig ilyeneket?
Nem mindig.Íme nehany hasznos pelda:
- Menj el egy kozeli edzoterembe,es gyurj kitartoan.Csinalj fekvotamaszokat,hasazz,fuss futogepen vagy parkban,hasznald a gepeket a kondiban es edz kitartoan.Ennek kovetkezteben kockahas leszel,izmos,es ha veszel a biotech usa-ban olyan port ami egeszen egeszseges,van csokis meg vanilias izben es hizol tole,akkor izmos leszel a sporttol ettol meg hizol es Bumm!
Dogleni fognak erted a csajok;)
Nem ... , de ha valaki magas nehezebb izmot építeni viszont a váza több izmot bír el, szóval nagyobb potenciáljuk van.
Semmi sem akadályozza őket, hogy kövérek legyenek.
Én is magas vagyok mégsem vagyok sovány 190 centi 115 kg
Viszont tény hogy tényleg jóval többet bírok mint az alacsonyabb emberek
195cm, 120kg versenysúlyban. Ha 100 kg vagyok megkérdezik, hogy vagyok ilyen sovány. A BMI szerint 2. típusú obíz vagyok, ha 2 hónapot gyúrok (full naturál), pedig 20% a tzs.
Szóval én, amikor soványnak tűnök akkor vagyok 100 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!