Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit akarhatott ez a férfi?...

Mit akarhatott ez a férfi? (többi lent. )

Figyelt kérdés

mi a párommal egy kis házba élünk,a párom barátja a tulaj,szóval elég baráti áron lakunk itt, igaz sokáig nem akarunk már itt lenni, főleg hogy közben eladó a ház. sokan érdeklődtek már, de elég sokat kérnek érte, szóval egyenlőre mi vagyunk itt.

az udvar eléggé el van hanyagolva, szóval lehet h páran azt is hiszik nem lakik itt senki, de általában mindig be is zárkózunk.

ma viszont a párom 11kor elment dolgozni, és én beteg vagyok, ezért mondtam h majd később kimegyek bezárni (mivel csak 1 kulcsunk van ) ez valahogy elmaradt,meg halogattam, hogy majd később.

erre arra leszek figyelmes hogy valaki bejön és "jó napotozik" gyorsan kimentem, mire egy elég nagydarab Roma férfi (olyan 30-35 éves ) állt előttem, hogy ő megnézné a házat, ha eladó. mondtam neki h mi csak albérletben vagyunk itt, de meg tudom adni a tulaj számát is, és akkor majd vele megbeszélik,mert én nemtudom mennyiért akarják eladni. erre kb mindent megpróbált kiszedni belőlem. hogy kivel lakok itt? mivel 2 cipőt látott az előszobában. meg dícsérgetett hogy milyen szép lány vagyok, és mikor meglátta hogy van tetoválásom, megkérdezte hogy ugye nem vagyok rasszisra,nem ám elvágom itt a nyakát? (és nevetett )

aztán elkezdte osztani hogy biztos hogy engem ismer,meg a barátomat is, és hogy mutassak a páromról képet,mert tuti ismer minket. mire mutattam,és elkezdett jajjgatni hogy ismeri,meg mittom én (előtte azt mondta szőke a párom haja, holott nem..szóval fura volt) kérdezte hogy én hogyhogy itthon vagyok,mire mondtam h beteg vagyok, és akkor meg kb azon parázott hogy vegyek fel papucsot,mert csak mégjobban megfázok.

nem akartam nagyon időzni, szóval mondom,megadtam a tulaj számát, hogy beszéljen vele meg mindent, mire kb erőltette hogy azért vezessem körbe, mekkora a ház,meg minden. hát jó, körbe vezettem, mire kb minden bútorra megkérdezte hogy ez a mienk, vagy itt volt? aztán félre van rakva egy régi rossz mosógép, mikor azt meglátta, éppen kitalálta hogy őt ez mennyire érdekli, nem-e adom el? mondtam h a páromé, nemtudom mit akar ő vele, megadom a számomat, és beszélje meg vele. mikor elmentette a számát, 2x megkérdezte hoyg hívják, holott elvileg ismeri.

mikor kísértem ki, hozzátette hogy őt lényegébe ez a régi varrógép érdekli,ami az előszobába van... érdekes honnan tudta hogy van varrógép, mikor még be se jött?

és hogy nem adom el neki most? mondtam h ez a tulajé, beszélje meg vele, nem adok el semmit, ami az övé. aztán mikor elköszönt, mindent nagyon szépen megköszönt, és hogy utoljára mutassam még meg a tetkóimat,mert szereti a tetkós csajokat, és hogy milyen szép vagyok, ezt mondjam meg a páromnak is.

és lelépett. persze mindent most bezártam, de azért félek. oké, nem vagyok rasszista, de erre fele elég balhés emberek járnak szóval lehet hogy csak körbenézett mi a helyzet, mit lehet elvinni, stb, és ki van itthon???

2012. okt. 30. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Bátor vagy hogy beengedted. Szerintem csak felmérte a terepet, hogy mit lehet vinni...
2012. okt. 30. 13:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is egyértelműen az jön le, hogy csak "terepszemlét" tartott. Az ilyenek nagyon sunyik, nem törnek ajtóstul a házba (most bármilyen értelemben).

A helyetekben jobb lenne SOKKAL elővigyázatosabbnak lennetek.

Én falun lakom, és ha egyedül vagyok itthon, vagy a család is itthon van, de mindenki elfoglalja magát, akkor mindig KULCSRA zárjuk az ajtót. Illetve a kaput is.

Idegent SOHA nem engedek be. A házba.

Volt rá példa, hogy romák nyomták a csengőt, mint állat és nem tágítottak onnan. Egyedül voltam itthon, és csak az ajtót zártam kulcsra...

Kimentem, de magam után is bezártam a házunk ajtaját kulcsra, illetve zsebben a mobilom.

A romák már kapun belül voltak, éppen azért is mentem ki.

Amikor láttam, hogy nem akarnak tágítani, odaszaladtam a kutyánkhoz és onnan mondtam nekik, hogy ha nem mennek el, akkor hívom a rendőrséget és engedem közben a kutyát is szabadra. Amikor elkezdtem úgy tenni, mintha engedném el, akkor mentek ki. Addig maradtam a kutyánál, amíg azt nem "éreztem", hogy most már elég távol vannak és nem is jönnek vissza akkor éppen.

Bevallom, remegett a végén a lábam, de ugye nem egy barátságos megjelenésű úriemberekkel volt dolgom.

30/N

2012. okt. 30. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is támogatom a terepszemlés ötletet. i mondjuk nagyvárosban lakunk a férjemmel, de mindig zárva van a kapu, (két ajtónk van, egymás után, kis folyosóval) mindkettő mindig kulcsra van zárva. Bár nekünk mindenhol van ilyen "ajtós" lánc+lakat és kamerák is. Szóval szerintem rosszul tetted, hogy körbevezetted, megmutattál minden félét. Túl nyitott voltál hozz, még ha sima ember lenne is. Legközelebb legyél óvatosabb és zárjátok az ajtót!
2012. okt. 30. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!