Mit akarhatott ez a férfi? (többi lent. )
mi a párommal egy kis házba élünk,a párom barátja a tulaj,szóval elég baráti áron lakunk itt, igaz sokáig nem akarunk már itt lenni, főleg hogy közben eladó a ház. sokan érdeklődtek már, de elég sokat kérnek érte, szóval egyenlőre mi vagyunk itt.
az udvar eléggé el van hanyagolva, szóval lehet h páran azt is hiszik nem lakik itt senki, de általában mindig be is zárkózunk.
ma viszont a párom 11kor elment dolgozni, és én beteg vagyok, ezért mondtam h majd később kimegyek bezárni (mivel csak 1 kulcsunk van ) ez valahogy elmaradt,meg halogattam, hogy majd később.
erre arra leszek figyelmes hogy valaki bejön és "jó napotozik" gyorsan kimentem, mire egy elég nagydarab Roma férfi (olyan 30-35 éves ) állt előttem, hogy ő megnézné a házat, ha eladó. mondtam neki h mi csak albérletben vagyunk itt, de meg tudom adni a tulaj számát is, és akkor majd vele megbeszélik,mert én nemtudom mennyiért akarják eladni. erre kb mindent megpróbált kiszedni belőlem. hogy kivel lakok itt? mivel 2 cipőt látott az előszobában. meg dícsérgetett hogy milyen szép lány vagyok, és mikor meglátta hogy van tetoválásom, megkérdezte hogy ugye nem vagyok rasszisra,nem ám elvágom itt a nyakát? (és nevetett )
aztán elkezdte osztani hogy biztos hogy engem ismer,meg a barátomat is, és hogy mutassak a páromról képet,mert tuti ismer minket. mire mutattam,és elkezdett jajjgatni hogy ismeri,meg mittom én (előtte azt mondta szőke a párom haja, holott nem..szóval fura volt) kérdezte hogy én hogyhogy itthon vagyok,mire mondtam h beteg vagyok, és akkor meg kb azon parázott hogy vegyek fel papucsot,mert csak mégjobban megfázok.
nem akartam nagyon időzni, szóval mondom,megadtam a tulaj számát, hogy beszéljen vele meg mindent, mire kb erőltette hogy azért vezessem körbe, mekkora a ház,meg minden. hát jó, körbe vezettem, mire kb minden bútorra megkérdezte hogy ez a mienk, vagy itt volt? aztán félre van rakva egy régi rossz mosógép, mikor azt meglátta, éppen kitalálta hogy őt ez mennyire érdekli, nem-e adom el? mondtam h a páromé, nemtudom mit akar ő vele, megadom a számomat, és beszélje meg vele. mikor elmentette a számát, 2x megkérdezte hoyg hívják, holott elvileg ismeri.
mikor kísértem ki, hozzátette hogy őt lényegébe ez a régi varrógép érdekli,ami az előszobába van... érdekes honnan tudta hogy van varrógép, mikor még be se jött?
és hogy nem adom el neki most? mondtam h ez a tulajé, beszélje meg vele, nem adok el semmit, ami az övé. aztán mikor elköszönt, mindent nagyon szépen megköszönt, és hogy utoljára mutassam még meg a tetkóimat,mert szereti a tetkós csajokat, és hogy milyen szép vagyok, ezt mondjam meg a páromnak is.
és lelépett. persze mindent most bezártam, de azért félek. oké, nem vagyok rasszista, de erre fele elég balhés emberek járnak szóval lehet hogy csak körbenézett mi a helyzet, mit lehet elvinni, stb, és ki van itthon???
Szia!
Nekem is egyértelműen az jön le, hogy csak "terepszemlét" tartott. Az ilyenek nagyon sunyik, nem törnek ajtóstul a házba (most bármilyen értelemben).
A helyetekben jobb lenne SOKKAL elővigyázatosabbnak lennetek.
Én falun lakom, és ha egyedül vagyok itthon, vagy a család is itthon van, de mindenki elfoglalja magát, akkor mindig KULCSRA zárjuk az ajtót. Illetve a kaput is.
Idegent SOHA nem engedek be. A házba.
Volt rá példa, hogy romák nyomták a csengőt, mint állat és nem tágítottak onnan. Egyedül voltam itthon, és csak az ajtót zártam kulcsra...
Kimentem, de magam után is bezártam a házunk ajtaját kulcsra, illetve zsebben a mobilom.
A romák már kapun belül voltak, éppen azért is mentem ki.
Amikor láttam, hogy nem akarnak tágítani, odaszaladtam a kutyánkhoz és onnan mondtam nekik, hogy ha nem mennek el, akkor hívom a rendőrséget és engedem közben a kutyát is szabadra. Amikor elkezdtem úgy tenni, mintha engedném el, akkor mentek ki. Addig maradtam a kutyánál, amíg azt nem "éreztem", hogy most már elég távol vannak és nem is jönnek vissza akkor éppen.
Bevallom, remegett a végén a lábam, de ugye nem egy barátságos megjelenésű úriemberekkel volt dolgom.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!