Sosem volt párkapcsolatom, de már nem is vágyok rá. Olyan van, hogy "örökre" elmúlik belőlünk a vágyakozás?
Nem volt még párkapcsolatom, amit sokszor nehezen viseltem, de mostanra már nem foglalkoztat a dolog. Elmúlt a vágy bennem.
Voltatok ilyen helyzetben? Milyen most az életetek?
Voltam így, időszakosan múlt csak el az érzés, de mindig ott volt. Harmincas éveim közepéig nem volt senkim soha. Azóta volt, de annak már vége, egyedül vagyok ismét. Szerintem az érzés nem igazán múlik el, ha valaki társra vágyik, prsze olyan is lehet, aki teljesen egyedül képzeli el életét és alkalmi kapcsolatai vannak, vagy nincs szüksége egyáltalán kapcsolatra.
Olyat is ismerek, aki sajnos meggyőzte magát, hogy nincs szüksége kapcsolatra, mert volt párja megalázta, semmibe vette, lelkileg bántalmazta.
Nekem sem volt sosem párkapcsolatom. Néha jön még a fellángolás, hogy jó lenne, de ismerem magamat, így inkább azt mondom: jobb ez így.
Az életem így egyszerű, van benne probléma, de legalább párkapcsolat terén nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!