Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sosem volt párkapcsolatom, de...

Sosem volt párkapcsolatom, de már nem is vágyok rá. Olyan van, hogy "örökre" elmúlik belőlünk a vágyakozás?

Figyelt kérdés

Nem volt még párkapcsolatom, amit sokszor nehezen viseltem, de mostanra már nem foglalkoztat a dolog. Elmúlt a vágy bennem.

Voltatok ilyen helyzetben? Milyen most az életetek?

2019. jan. 26. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább beletörődtem ebbe az érzésbe,és sikerült elnyomom,hogy egy szar ember vagyok. Így annyira nem zavar. Élvezem az egyedüllétet,amíg lehet. F
2019. jan. 26. 20:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Voltam így, időszakosan múlt csak el az érzés, de mindig ott volt. Harmincas éveim közepéig nem volt senkim soha. Azóta volt, de annak már vége, egyedül vagyok ismét. Szerintem az érzés nem igazán múlik el, ha valaki társra vágyik, prsze olyan is lehet, aki teljesen egyedül képzeli el életét és alkalmi kapcsolatai vannak, vagy nincs szüksége egyáltalán kapcsolatra.

Olyat is ismerek, aki sajnos meggyőzte magát, hogy nincs szüksége kapcsolatra, mert volt párja megalázta, semmibe vette, lelkileg bántalmazta.

2019. jan. 26. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
8 éve meghalt a feleségem, azóta egyedül vagyok. Azt nem mondanám, hogy nem vágyok társra, de eddig még senki nem ütötte meg a kívánt színvonalat, pedig nincs extrém magasra helyezve. Csak azért nem kell senki, hogy ne egyedül legyek.
2019. jan. 26. 20:47
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt sosem párkapcsolatom. Néha jön még a fellángolás, hogy jó lenne, de ismerem magamat, így inkább azt mondom: jobb ez így.

Az életem így egyszerű, van benne probléma, de legalább párkapcsolat terén nincs.

2019. jan. 27. 05:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. jan. 27. 09:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát, nekem sem volt még, 28 vagyok. Általában nem foglalkozom a dologgal, de sajnos családon belül (nagyon ritkán, szerencsére), munkahelyen előfordult, hogy feljött a téma, kérdezgették, hogy van-e valakim. Rokonok úgy tették fel a kérdést, hogy van-e MÁR valakim? :DD Na mindegy, elég kellemetlen volt ez a pár alkalom, főleg, hogy szerintem ez magánügy. A kérdésedre válaszolva, rám pl. rámjön néhanapján, hogy vágyom rá, főleg akkor, amikor már azt érzem, hogy még mindig a családom fenekében vagyok, és jó lenne már önálló életet élni, kialakítani a saját kis életemet. Ez néha rossz érzéssel tölt el, de ez van. Majd csak lesz egyszer valami, nem vagyok egy rondaság, és értelmesnek is tartom magam. Viszont nem fogok csak azért belemenni valamibe, hogy elmondhassam, már van valakim (volt, hogy próbálkoztak azért nálam). Plusz az önbizalmamon is dolgoznom kell. Nekem amúgy ez a dolog talán a legérzékenyebb pontom, ezért nem is szeretem ha szóba kerül. De remélem, egyszer az én időm is eljön majd, és neked is ezt kívánom! L
2019. jan. 27. 15:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem se volt, de nekem eddig egy nap se múlt el egy óra hogy ne gondolnék rá mekkora selejt vagyok :/ Szerintem úgy nem lehet élni ha nincs olyan aki melletted áll. Lehet csak azért függtem a témára mert úgy szó szoros értelmébe senkim nincs, de hát ez van :)
2019. jan. 27. 17:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, ne csináld már, miért ölöd magad? Most komolyan minden nap minden órában erre gondolsz?Annyira fel fogod emészteni magad, hogy esélyed se lesz soha semmire, mert áradni fog belőled az önutálat. Tényleg ne csináld ezt, engedd el, koncentrálj teljesen más dolgokra, aztán majd alakulnak valahogy.
2019. jan. 28. 13:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen 8-as nem tehetek róla hogy nekem csak szeretetre lenne szükségem. Viszont mára reggelre is azt hiszem megkaptam azt as gyűlölködő komment mennyiséget, hogy azt hiszem ma beveszek egy marék gyógyszert. Úgy sem hiányoznék senkinek..
2019. jan. 28. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!