Lehetséges, hogy értelmi fogyatékos vagyok, de ez nem derült ki 27 év alatt?
Ezek alapján nem lehet semmit sem biztosra megmondani.
Lehet, hogy valamiféle tanulási zavarod van (ha a számolás területén jelentkezik leginkább akkor akár diszkalkulia, mint ahogy írták már, bár ehhez még társulhat egyéb dolog is). Valamint, akár a folyamatos kudarcok és az társak miatti el nem fogadás hatására kialakulhatott valamiféle szorongási zavar is akár. Amíg iskolába jártál nem küldtek nevelési tanácsadóba? csak pszichiáternél voltál? érettségiztél?
Azok alapján, amit leírtál akár még az autizmus gyanúja is felmerülhet. Akár tanulási zavarral is vagy anélkül. Igaz voltál pszichiáternél, neki ezt lehet észre kellett volna vennie.
Mit értesz azalatt, hogy rendszeresen félreértesz mondatokat a beszélgetésben?
Kedves Kerdező!
Az értelmi fogyatékoságot én se gondolom,de így ,hogy nem láttom önt nehezebb leszürni a dolgokat mint élőben.
Enyiből tényleg nehéz lenne megálapitani én ugy gondolom ,hogy lehetséges valami idegrendszeri probléma is állhat a hátérben.
Az utolsó kérdezőnek igaza volt azokban amit írt tényleg lehet akkár autizmus is.
Viszont az autizmushoz más tünetek is társulnak autisztikus tünetek.
Egyébb tünetei nincsenek?
Az a baj ,hogy ezzel hiába megy el Pszihiáterhez nem fognak vele foglalkozni csak tele tömködik önt gyogyszerel aminek viszont az ön esetében nincs értelme.
Inkább neurologiára kénne ezel a problémával el mennie csak az a baj ,hogy ha csak nem magán szektorba megy akkor nem csinálnak annyire alapos kivizsgálást ,hogy ennyiből kiderüljön bármi is.
Nehéz eset sajnos.
Nem tudom ,hogy ezek a problémák menyire neheziti meg az ön életét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!